Diğer Bakan Osman Aşkın Bak: Gençlere hayırlı olsun!

Bakan Osman Aşkın Bak: Gençlere hayırlı olsun!

09.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çekmeköy Belediyesi Ömerli Kamp ve Eğitim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi, “Bu tesisler, bu bölgenin gençlerine hayırlı olsun” diye konuştu.

Bakan Osman Aşkın Bak: Gençlere hayırlı olsun

Çekmeköy Belediyesi Ömerli Kamp ve Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kaymakam Resul Çelik ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu yer aldı.

Haberin Devamı

Açılışta konuşan Bakan Bak, “Böylesine tesisleri gençlerimize kazandırmak, ülkenin dört bir yanında bizim yaptığımız en önemli işlerden bir tanesi. 40 sporcunun kamp yapabileceği, futbolcuların müsabakalar yapabileceği UEFA standartlarında bir tesis var. Küçük halı sahası ve kapalı salonu var. Bu tesisler, bu bölgenin gençlerine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gençlerin spor yaptıkça takdir gördüğünü söyleyen Bakan Bak, “Tüm ailelere, büyüklere, annelere, babalara sesleniyoruz; çocuklarınızı alın spor tesislerine gelin. Buralarda çocuklarımıza mutlaka ve mutlaka spor yaptıralım” dedi. Bakan Bak, Çekmeköy Belediyesi Ömerli Kamp ve Eğitim Merkezi’nin açılışının yanı sıra çevredeki Dr. Mimar Kadir Topbaş Spor Kompleksi ve Celal Erdoğan Spor Tesisleri’ne de ziyarette bulundu.

Yazarlar