Almanya Bundesliga Bayern Münih'te Sacha Boey sürprizi! Yeni adresini duyurdullar

Bayern Münih'te Sacha Boey sürprizi! Yeni adresini duyurdullar

04.04.2024 - 16:40 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in devre arasında Galatasaray'dan rekor bir bedelle transfer ettiği Sacha Boey'i sezon başında elden çıkarmayı planladığı iddia edildi. İtalyan basını Fransız sağ bekin yeni adresini duyurdu.

Bayern Münihte Sacha Boey sürprizi Yeni adresini duyurdullar

Galatasaray 2021'de Rennes'ten 3.65 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Fransız sağ bek Sacha Boey'i geçtiğimiz ara transferde 30+5 milyon Euro bonservis karşılığında Bayern Münih'e satmıştı.

Haberin Devamı

Bayern Münih'e transferinin hemen ardından sakatlık yaşayan genç futbolcunun dönüş tarihi henüz bilinmiyor. Alman devinde henüz kalitesini gösterme fırsatı bulamayan Boey için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bayern sezon sonunda yolları ayıracak

Sabah'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Bayern Münih, 2 maçta 109 dakika forma giyebilen 23 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda elinden çıkaracak.

Milan, Sacha Boey'i kiralamak istiyor

Haberin detayında, Serie A'nın köklü kulüplerinden Milan'ın Sacha Boey ile ilgilendiği ve sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalan Fransız futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başladığı kaydedildi. İtalyan ekibinin Fransız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği de vurgulandı.

Haberin Devamı

Bayern zarar etmek istemiyor

Bayern Münih'in bu transfer için henüz kararını vermediği ancak Boey'den zarar da etmek istemediği öğrenildi. Yaz transfer döneminde Alman deviyle masaya oturacak olan Milan, Sacha Boey için pazarlıklara başlayacak.

Galatasaray yine kazanacak

Sacha Boey Bayern Münih'ten ayrılması durumunda sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandıracak.

Transfer sürecinde Galatasaray'dan yapılan açıklamada, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu.

Yazarlar