Beşiktaş Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'dan Burak Yılmaz yorumu! 'Hala futbol oynayabilirdi'

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'dan Burak Yılmaz yorumu! 'Hala futbol oynayabilirdi'

15.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Rachid Ghezzal açıklamalarda bulundu. Cezayirli oyuncu, siyah-beyazlılarda yardımcı antrenör Burak Yılmaz'ın hala futbol oynayabileceğini ifade etti.

Beşiktaşta Rachid Ghezzaldan Burak Yılmaz yorumu Hala futbol oynayabilirdi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın yıldızlarından Rachid Ghezzal suskunluğunu bozdu. Almanya'daki kamp çalışmalarını değerlendiren Cezayirli futbolcu, siyah-beyazlılardaki ortamı anlattı. Valentin Rosier'le iyi bir iletişim kurduklarını belirten Rachid Ghezzal, yeni yardımcı antrenör Burak Yılmaz'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

beIN Sports'a konuşan Rachid Ghezzal, Almanya'daki kamp dönemini değerlendirdi. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, "Kamp çalışmaları iyi gidiyor. Herkes çok çalışıyor, yüzde yüzünü vermeye çalışıyor. Hava güzel, imkanlar güzel. İlk resmi maçımıza elimizden geldiğinde hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz sezon geçirdiği sezona dair Cezayirli oyuncu, "Çok iyi hissediyorum. Zor bir sezon oldu benim için. Hayatımın en kötü sezonu oldu diyebilirim. Futbolda bazen bunlar olabiliyor. Şu anda takımla birlikte idmanlara başladım. Hiç idman kaçırmadım. Sahada olmak güzel, takım arkadaşlarımla olmaktan dolayı keyifliyim. Umarım en kısa zamanda çıkabileceğim en yüksek seviyeye çıkabilirim. Benim de takımın da buna ihtiyacı var" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rachid Ghezzaldan Burak Yılmaz yorumu Hala futbol oynayabilirdi

İlk resmi maçta forma giymek istediğini belirten Rachid Ghezzal, "Sürekli çalışıyorum, bu hocaya da bağlı. İlk resmi maçta sahada olmak için çok fazla efor sarf ediyorum. Şu anda kamptayız, çalışmalarımız devam ediyor. Hazırlık maçlarımız var. Umarım ilk resmi maça kadar hazır olurum" açıklamasını yaptı.

"2017'deki Lyon maçında Aboubakar cezalı olmasa sonuç değişir miydi?" sorusuna Rachid Ghezzal, "Güzel soru ama bilmiyorum. Aboubakar çok iyi bir santrafor. O dönem Beşiktaş çok iyi bir takıma sahipti. Quaresma, Cenk, Atiba, Oğuzhan... Çok iyi bir takımdı Beşiktaş. Stadyumdaki atmosferin beni ne kadar etkilediğini söylemiştim. Birkaç yıl sonra burada oynama şansı buldum. Futbol bu anlamda inanılmaz bir şey gerçekten. Soruya gelirsek, bilemiyorum. Aboubakar olsa belki sonuç daha farklı olabilirdi. Çünkü Aboubakar sonucu değiştirebilecek çok iyi bir oyuncu" cevabını verdi.

Valentin Rosier'le iyi bir bağları olduğunu belirten Cezayirli oyuncu, "Aramızda iyi bir bağ var. İlk günden bu hissiyata ikimiz de sahibiz. İkimizin de birbirimizi geliştirdiğini söyleyebilirim. O beni, ben onu performans olarak yukarıya taşıyoruz. Birbirimizin performansı takımı da etkileyecektir. Valentin ile tekrar birlikte oynayacak olmaktan dolayı mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rachid Ghezzaldan Burak Yılmaz yorumu Hala futbol oynayabilirdi

Şenol Güneş'in kendisine ilham verdiğini dile getiren Rachid Ghezzal, "3 farklı birbirinden farklı hocayla çalışma fırsatım oldu. Şenol Hoca'yla çalışmalarımız iyi gidiyor. Sürekli konuşuyoruz. Bana ilham veriyor. Takım için önemli olduğumu söylüyor, bunu hissettiriyor. Kendisiyle çalışmaktan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'la iyi bir ilişkileri olduğunu belirten Rachid Ghezzal, "Burak Yılmaz'la ilişkimiz çok iyi. Burada olmasından dolayı şanslıyız. Hala futbol oynayabilirdi. Bize çok fazla yardım edecek bunun farkındayım. Bizi çok hızlı bir şekilde anlıyor. Hoca oyuncu arasında köprü olabilecek bir isim. Bana fazlasıyla yakınlık gösteriyor. Geçen sezondan sonra böyle bir destek görmek benim için çok önemliydi. Bize çok fazla yardımcı olacağı kesin" açıklamasını yaptı.

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan 31 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaş'ta oynadığınız zaman şampiyonluğa oynarsınız. Ligde ve kupada hedefimiz şampiyonluk. Konferans Ligi'nde başlayacağız. Eleme turlarını geçmek zor. İnşallah turları geçeriz. Umarım burada da iyi şeyler yapacağız. Bu turnuvada da en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rachid Ghezzaldan Burak Yılmaz yorumu Hala futbol oynayabilirdi

Rachid Ghezzal, Türkiye'deki en beğendiği oyuncularla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ligde çok iyi oyuncular var. Kerem, İrfan Can, Bakasetas beğendiğim oyuncular. Böyle oyuncular seviyeyi yükseltir. Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. Kalitesini kısa sürede gösterdi ve dünyanın en iyi takımına transfer oldu. Türkiye'de genç bir jenerasyon var ve bu genç jenerasyon kalitesini kısa sürede gösterecek."

Son olarak taraftarlarla ilgili konuşan Rachid Ghezzal, "Şu anda en iyi seviyeme yaklaşmak için çalışmalarımı devam ettiriyorum. Taraftarmıza gösterdikleri destek ve sevgiden dolayı teşekkür ederim. Umarım bu sezon karşılığını iyi oyun ve iyi futbolla verebilirim" dedi.

Yazarlar