Beşiktaş Beşiktaş'tan Paris çıkarması! 3 transfer hamlesi birden

Beşiktaş'tan Paris çıkarması! 3 transfer hamlesi birden

07.12.2023 - 20:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde kadrosuna önemli yıldızları takviye etmek isteyen kurmayların flaş bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Paris Saint Germain'den 3 futbolcuyu takipte olduğu aktarıldı.

Beşiktaştan Paris çıkarması 3 transfer hamlesi birden

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne grup aşamasında veda eden, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalan Beşiktaş'ta yeni yönetim çalışmalarını hızlandırdı. Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda eksik bölgelerine takviyede bulunmaya hazırlanan siyah-beyazlıların dikkat çeken bir hamlede bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Paris Saint Germain'in 3 yıldızı için harekete geçti. Siyah-beyazlılarda Başkan Hasan Arat'ın iş birliğini açıkladığı Paris Saint Germain'le pazarlık masasına oturduğu aktarıldı.

Beşiktaş'ın bu doğrultuda gündemine aldığı ilk ismin Hugo Ekitike olduğu belirtildi. Kolo Muani ve Kylian Mbappe'nin muhteşem performansı sonrası kadroya giremeyen genç oyuncu için nabız yoklandığı vurgulandı. 21 yaşındaki santrfor bu sezon Paris Saint Germain'de sadece 1 maça çıktı ve 8 dakika şans buldu.

Siyah-beyazlıların nabız yokladığı diğer oyuncunun Carlos Soler olduğu belirtildi. 26 yaşındaki orta saha bu sezon Luis Enrique tarafından az şans verilen isimler arasında yer aldı. Carlos Soler, Paris Saint Germain'de 11 maçta şans bulurken 368 dakika sahada kaldı. İspanyol futbolcu bu müsabakalarda 1 gol ile 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Omar Colley, Eric Bailly ve Daniel Amartey'in sakatlık problemleri ve yaklaşan Afrika Kupası riski sonrası stoper tandemine takviyede bulunmak isteyen Beşiktaş'ın diğer hedefinin Presnel Kimpembe olduğu aktarıldı. Yaşadığı sakatlık sonrası bu sezon henüz forma giyemeyen 28 yaşındaki stoperin durumunun yakından takip edildiği belirtildi.