Futbol Burak Yılmaz ayrılığı duyurdu! 'Her şeyi anlatacağım'

Burak Yılmaz ayrılığı duyurdu! 'Her şeyi anlatacağım'

26.05.2023 - 13:06 | Son Güncellenme:

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz takımdan ayrılığını açıkladı. Burak'ın 'Başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım' demesi dikkat çekti. Öte yandan yıldız golcü daha önce de takıma veda etmişti.

Burak Yılmaz ayrılığı duyurdu Her şeyi anlatacağım

Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz takımdan ayrılığını açıkladı.

Haberin Devamı

"Seneye Fortuna'da olmayacağım. En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım. Sizlere başarılar diliyorum."

37 yaşındaki Burak Yılmaz, bu sezon Fortuna Sittard formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 9 gol 5 asist kaydetmişti. 

ÖNCE VEDA ETMİŞ SONRA TAKIMA DÖNMÜŞTÜ

37 yaşındaki oyuncu 3-1 kazandıkları Groningen karşılaşmasının ardından veda kararı almıştı.

Bu durumu kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Burak Yılmaz, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara" ifadelerini kullanmıştı.

Birkaç gün sonra Futbol direktörü Ivo Pfennings, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, mart ayı maaşlarının bugün oyuncuların hesaplarına yatacağını belirterek "Burak Yılmaz ile görüştük. Çarşamba gününden itibaren antrenmana çıkacak" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

FORTUNA YÖNETİCİSİ: "OYNAMAK İSTEMİYOR"
Fortuna Sittard'da yönetici Sjoerd Ars, Hollanda basınına "Burak Yılmaz'ın geleceği için görüşmeler sürüyor. Biz ne düşünüyoruz, Burak ne düşünüyor, bunlar elbette önemli konular. Henüz net bir karar verilmedi. Burak, futbolcu olarak ikinci yıla girmek istemiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Burak'ın teknik ekibe girip girmeyeceği hakkında da konuşan Ars, "Bu düşünceyi aklımızdan atmış değiliz ancak iki tarafın da bazı şeyleri konuşması gerekiyor." sözlerini sarf etti.

Burak Yılmaz ayrılığı duyurdu Her şeyi anlatacağım