Fenerbahçe Emre Belözoğlu'na saldırı

Emre Belözoğlu'na saldırı

15.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu ile bir grup Beşiktaş taraftarı arasında Eskihisar Feribot İskelesi'nde kavga çıktı.

Emre Belözoğluna saldırı

SENAD OK

Haberin Devamı

Milli oyuncu, Bursa’da bir açılışa giderken kendisine laf atan siyah-beyazlı taraftarlarla tartıştı. İskeledeki küfürleşme, arabalı vapurda devam etti. Gerginlik sürerken Emre’nin arabadan indiği ve olayın kavgaya dönüştüğü, bu sırada F.Bahçe kaptanı ile birlikte olan Orhan Ak’ın taraftarlara silah çektiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ile Beşiktaş taraftarları arasında Gebze’deki Eskihisar Feribot İskelesi’nde kavga çıktı. Sarı-lacivertli oyuncunun yanında bulunan eski futbolculardan Orhan Ak’ın da karıştığı olayda silah çekildiği, araçlara hasar verildiği ileri sürüldü.

Olay dün saat 12.30 sıralarında Gebze’deki Eskihisar Feribot İskelesi’nde meydana geldi. Arkadaşı Orhan Ak ile birlikte Bursa’da bir açılışa gitmek üzere yola çıkan Emre, Yalova’ya geçmek üzere Eskihisar Feribot İskelesi’ne geldi. Burada, Akhisar- Beşiktaş maçını izlemek için Manisa’ya gitmekte olan bir grup Beşiktaş taraftarı ile karşılaşan milli oyuncu iskelede kendisine laf atanlarla tartışmaya başladı. Küfürleşme, henüz hareket etmeyen arabalı vapurda da devam etti. Gerginlik sürerken Emre Belözoğlu’nun arabadan indiği ve taraftarlarla kavgaya tutuştuğu, bu sırada Orhan Ak’ın kavgayı ayırmak için taraftarlara silah çektiği belirtildi. Bu sırada Beşiktaş taraftarlarından biri de, Belözoğlu’nun otomobilini tekmeleyerek arka stop lambasını kırdı.

Haberin Devamı

Güvenlik müdahalesi

Feribotta bulunan özel güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek iki tarafı ayırdı. Taraflar birbirinden şikayetçi olunca olay yerine gelen jandarma ekiplerince karakola götürüldü.

Karakolda Belözoğlu ile birlikte ifade veren Orhan Ak, “Olay sırasında bize saldırdılar. Belimde ruhsatlı silahım vardı, yere düştü. Şarjörü takılı değildi” dedi. Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ise Ak’ın silahına el koydu. Belözoğlu ve Ak, işlemlerin ardından İstanbul’un yolunu tutarken, olayla ilgili Emre Belözoğlu’na saldırdığı ileri sürülen M.C.’ye ait cipte bulunan 5 kişinin de savcılık tarafından ifadesinin alındığı kaydedildi.

Bu arada, olay sonrasında Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde muayene olan Emre Belözoğlu’na, sırtında ve göğsünün alt kesiminde morluklar oluştuğuna dair rapor tutulduğu öğrenildi.

Yazarlar