Fenerbahçe Enner Valencia'dan Barcelona itirafı: Habere inanamadım

Enner Valencia'dan Barcelona itirafı: Habere inanamadım

31.01.2023 - 19:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia, hakkında çıkan Barcelona haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Enner Valenciadan Barcelona itirafı: Habere inanamadım

İspanya'da Barcelona'nın transferin son gününde kadrosuna katacağı isim için birçok iddia gündeme gelirken, Enner Valencia da yazılan futbolculardan oldu. Enner Valencia, bu haberler üzerine ilk kez açıklama yaptı.

Haberin Devamı

JORGE JESUS DOKUNUŞU
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1 yendiği maçta attığı 4 golle unutulmaz bir performansa imza atan Enner Valencia, teknik direktör Jorge Jesus'la beraber yakaladığı çıkışı devam ettiriyor. Kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gol atan Valencia, 17 lig maçında 19 gol atarak krallık yolunda ilerliyor. Burada Jorge Jesus'un oyuncusuna tanıdığı özgürlük, sağladığı özgüven, verdiği destek ve sürekli şans vermesi etkiliyor. Geçen sezon İsmail Kartal döneminde bir ara formayı unutan Ekvadorlu futbolcu, Jesus ile müthiş bir 2022-23 sezonu geçiriyor.

Enner Valenciadan Barcelona itirafı: Habere inanamadım

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Enner Valencia'nın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Şu anda sarı-lacivertli kulüple Ekvadorlu yıldız arasında görüşmeler devam ediyor. Henüz somut bir adım atılabilmiş değil. Valencia'ya Avrupa'dan bazı kulüplerle ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar'dan da takımların ilgisi bulunuyor. Tecrübeli futbolcu henüz kariyeriyle alakalı son kararını vermedi

Haberin Devamı

SADECE HAALAND
Bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Enner Valencia bir tek Erling Haaland'la yarıştı. 2 lig maçında 3 ya da daha fazla gol atan Valencia'dan daha çok hat-trick yapan tek isim Manchester City'den Erling Haaland oldu. Norveçli futbolcu 4 maçta bu başarıyı gösterdi.

BARCELONA HABERİNE İNANAMADI
Fenerbahçe ile sezon sonunda bonservisi bitecek olan 33 yaşındaki Enner Valencia, Barcelona haberlerini gördüğünü ve inanamadığını açıkladı.

Enner Valenciadan Barcelona itirafı: Habere inanamadım

"DALGA GEÇİYORLAR SANDIM"
Ekvadorlu futbolcu, "Sosyal medyada haberleri görünce benimle dalga geçiyorlar sandım. 'Bir tür şaka herhalde' dedim. Sonra haberi her yerde görmeye başladım." dedi.

"BARCELONA'YI KİM REDDEDEBİLİR"
Açıklamalarına devam eden Enner Valencia "Barcelona gibi bir kulübün radarına girmişseniz işinizi düzgün yapıyorsunuz demektir. Bu tip kulüplerin radarına girmek kolay bir iş değil." ifadelerini kullandı.

Barcelona'dan teklif gelmesi halinde geri çeviremeyeceğini söyleyen Enner Valencia "Diyelim ki ilgi doğru ve Barcelona'dan teklif geldi... Barcelona'yı kim reddebilir ki!" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı