Fenerbahçe Fenerbahçe, Bright Osayi Samuel'in alternatifini Süper Lig'de buldu! Transfer listesine dahil edildi

Fenerbahçe, Bright Osayi Samuel'in alternatifini Süper Lig'de buldu! Transfer listesine dahil edildi

13.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Ryan Kent'i kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin, teklifler alan Bright Osayi Samuel'in alternatifini Süper Lig'de bulduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe, Bright Osayi Samuelin alternatifini Süper Ligde buldu Transfer listesine dahil edildi

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Ryan Kent ile uzun soluklu sözleşme imzalayan Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'in alternatifinin belli olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin, Nijeryalı futbolcunun takımdan ayrılması halinde Süper Lig ekibinde forma giyen tecrübeli sağ beki kadrosuna katabileceği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

JORGE JESUS'LA YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe'de Türkiye Kupası'nda kazanılan şampiyonluk sonrası çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi sona eren Jorge Jesus, yeni anlaşma imzalamayacağını dile getirdi. Sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası kazandıran Portekizli teknik adam için bir vide mesajı yayımladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı. Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı. Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi. İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzemize getirdi. Bugün itibarıyla 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Teşekkürler Jorge Jesus" denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Bright Osayi Samuelin alternatifini Süper Ligde buldu Transfer listesine dahil edildi

RYAN KENT'TEN 4 YILLIK İMZA

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk transfer hamlesi kanat mevkisine geldi. Sarı-lacivertliler, Rangers'tan ayrılan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, İngiliz futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Transferinin duyurulduğu videoda taraftara seslenen Ryan Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle Türkiye Kupası'nın kazanılmasında payı olan tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz önümüzdeki ay oynayacağımız Süper Kupayı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte, yeni sezon çalışmalarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Bright Osayi Samuelin alternatifini Süper Ligde buldu Transfer listesine dahil edildi

OSAYI SAMUEL'E TALİPLER ÇIKTI

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Bright Osayi Samuel'e talipler olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 25 yaşındaki yıldızı için Rangers ile Troyes'un devreye girdiği belirtildi. Bright Osayi Samuel'i yakın takibe alan iki kulübün, transfer için çalışmalara başladığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin 2021 yılında 500 bin euro bedelle kadrosuna kattığı Bright Osayi Samuel'in olası ayrılığına karşın alternatifini belirlediği iddia edildi.

Fenerbahçe, Bright Osayi Samuelin alternatifini Süper Ligde buldu Transfer listesine dahil edildi

ALTERNATİFİ JONAS SVENSSON

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe, Bright Osayi Samuel'in olası ayrılığına karşın transfer listesine Adana Demirspor'dan Jonas Svensson'u dahil etti. 30 yaşındaki sağ bek bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 29 maçta şans buldu. Jonas Svensson bu müsabakalarda 4 asist üretti.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Jonas Svensson'un güncel piyasa değeri 3 milyon euro. Verdal altyapısında yetişen Norveçli sağ bek daha sonra Levanger, Rosenborg ve AZ Alkmaar formaları giydi.