Fenerbahçe Fenerbahçe yeni yıldızını Rusya'da buldu! Sürpriz transfer gündemi

Fenerbahçe yeni yıldızını Rusya'da buldu! Sürpriz transfer gündemi

29.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırırken sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcu için ara transfer döneminde hamle yapabileceği aktarıldı.

Fenerbahçe yeni yıldızını Rusyada buldu Sürpriz transfer gündemi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde takviye yapılması planlanan ilk mevkilerin dışında sürpriz bir gündem ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Rusya ekiplerinden Spartak Moskova'da forma giyen Quincy Promes'i gündemine aldığı iddia edildi. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, sol kanat hamlesi yapması halinde ilk hedefini Quincy Promes olarak belirledi.

31 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Spartak Moskova'da 19 müsabakada forma giydi. Quincy Promes bu süreçte 7 kez rakip fileleri havalandırdı. Hollandalı sol kanat aynı süreçte 8 asist üretti. Spartak Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Quincy Promes'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Ajax altyapısında yetişen Quincy Promes daha sonra Haarlem, Twente, Go Ahead Eagles ve Sevilla formaları giydi. Hollandalı hücumcu için 56 milyon 700 bin euro toplam bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

Quincy Promes, Hollanda Milli Takımı'nda 50 müsabakada forma şansı buldu. 31 yaşındaki sol kanat bu süreçte 7 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Hollandalı yıldız kariyerinde daha önce şu kupaları kazandı:

1 - Rusya Ligi şampiyonluğu
1 - Rusya Kupası şampiyonluğu
1 - Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu
1 - Rusya Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar