Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık! Belçika basını yazdı: Batshuayi'nin sabrı taştı

Fenerbahçe'de ayrılık! Belçika basını yazdı: Batshuayi'nin sabrı taştı

05.12.2023 - 11:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun arkasında forma şansı bulmakta zorlanan Michy Batshuayi'nin geleceği ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte yıldız golcüyle ilgilenen kulüpler...

Fenerbahçede ayrılık Belçika basını yazdı: Batshuayinin sabrı taştı

Sezona İsmail Kartal ile başlayan Fenerbahçe hücum hattında Edin Dzeko'yu transfer etmişti. Yıldız golcü, İsmail Kartal'ın ilk tercihi olarak kadroda yer alırken forma şansı bulmakta zorlanan Michy Batshuayi için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

İKİ TALİP BİRDEN

Belçika basınında yer alan habere göre Club Brugge ve Antwerp ara transfer döneminde Michy Batshuayi ile yakından ilgileniyor.

Fenerbahçede ayrılık Belçika basını yazdı: Batshuayinin sabrı taştı

BRUGGE DAHA CİDDİ

Ferran Jutgla ve Igor Thiago'nun hayal kırıklığı yaratan performansları sonrası Club Brugge forvet arayışı içerisine girmiş durumda ve hedef olarak Batshuayi'yi belirledi.

Haftalardır forvet arayışında olan Belçika ekibi Batshuayi için kiralık ya da bonservisi ilşe satın alma seçeneklerini değerlendiriyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Transfer için görüşmelerin başladığı iddia edilirken ayrıca İtalyan ekibi Genoa'nın da golcü futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

'BATSHUAYİ'NİN SABRI TAŞTI'

Haberin detaylarında geçtiğimiz sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren Batshuayi'nin bu sezon az süre alması nedeniyle sabrının yavaş yavaş taştığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Ayrıca az forma şansı bulması nedeniyle Batshuayi'nin EURO 2024 öncesi Milli Takım'daki yerini de kaybedebileceği iddialar arasında yer aldı.

Fenerbahçede ayrılık Belçika basını yazdı: Batshuayinin sabrı taştı

Yazarlar