Fenerbahçe Fenerbahçe'de Lincoln Henrique'den Jorge Jesus itirafı! Sahalara dönüş tarihini açıkladı

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique'den Jorge Jesus itirafı! Sahalara dönüş tarihini açıkladı

26.05.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve en formda olduğu dönemde sakatlanan Lincoln Henrique suskunluğunu bozdu. Brezilyalı futbolcu, Jorge Jesus'la ilgili bir itirafta bulundu. Lincoln Henrique aynı zamanda sahalara dönüş tarihini duyurdu.

Fenerbahçede Lincoln Henriqueden Jorge Jesus itirafı Sahalara dönüş tarihini açıkladı

Jorge Jesus'un sezon başında en fazla forma şansı verdiği isimler arasında yer alan ancak daha sonra ciddi bir sakatlık yaşayan Lincoln Henrique açıklamalarda bulundu. Brezilyalı oyuncu, Portekizli teknik direktörle ilgili çarpıcı bir gerçeği açıkladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde sakatlık yaşamadan önce en skorer isimler arasında yer alan Lincoln Henrique, teknik direktör sahalara geri dönüşüne dair tarih verdi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçede Lincoln Henriqueden Jorge Jesus itirafı Sahalara dönüş tarihini açıkladı

3.5 MİLYON EUROYA GELDİ

Santa Clara'da gösterdiği başarılı performans sonrası Fenerbahçe'nin radarına giren 24 yaşındaki on numara için sarı-lacivertliler 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Fenerbahçe, Lincoln Henrique ile 30 Haziran 2026'ya kadar anlaşma imzaladı.

Süper Lig devinin UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Sevilla maçında sakatlanan Lincoln Henrique, o günden bu yana sahalara geri dönemedi. 24 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertlilerde sakatlık yaşamadan önce 35 resmi maçta şans buldu. Lincoln Henrique bu süreçte 2 kez gol atarken, takım arkadaşlarına da 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Lincoln Henriqueden Jorge Jesus itirafı Sahalara dönüş tarihini açıkladı

NEYMAR'IN DOKTORU AMELİYAT ETTİ

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı, ameliyatını Neymar'ın da doktoru olan Jose Carlos Noronha'ya yaptırdı. Portekiz'de ameliyat olan Lincoln Henrique, sarı-lacivertlilerin 'tedavisini ülkesinde devam ettirebilir' iznine rağmen İstanbul'a döndü.

Özel fizyoterapist eşliğinde dizini yeniden güçlendirmek için çalışan Lincoln Henrique, sarı-lacivertlilerin belirlediği program dahilinde tedavi sürecine devam ediyor.

Fenerbahçede Lincoln Henriqueden Jorge Jesus itirafı Sahalara dönüş tarihini açıkladı

PORTEKİZ BASININA KONUŞTU

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu, Portekiz basınından O Jogo'ya konuştu. Açıklamaları dikkat çeken Lincoln Henrique aynı zamanda sahalara geri dönüşü için tarih verdi.

Süper Lig devine transferinde Jorge Jesus'un kendisini ikna ettiğini belirten Lincoln Henrique, "Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye gelmeden önce benimle konuştu. Beni ikna etti, o harika bir koç" dedi.

Türkiye'de şampiyonluk yaşamanın kolay olmadığını dile getiren Brezilyalı futbolcu, "ürkiye'yi zaten biliyordum, Grémio tarafından Rizespor'a kiralanmıştım. Ülkeyi ve kültürünü seviyorum. Her takımda kaliteli oyuncular var. Rekabet seviyesi yüksek. Süper Lig'de şampiyonluk kazanmak kolay değil. Takım arkadaşlarımın her iki maçı da kazanmaları için dua edeceğim" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçede Lincoln Henriqueden Jorge Jesus itirafı Sahalara dönüş tarihini açıkladı

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde adının Porto'yla anılmasıyla ilgili konuşan 24 yaşındaki orta saha, "Porto hakkında çok şey konuşuldu ama Santa Clara'nın yöneticilerinin bana anlattıklarından bildiğim kadarıyla kulübe resmi bir teklif gelmedi. Porto çok büyük kulüp ve hayran olduğum bir Avrupa devi. Fakat ben aldığım karardan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sakatlığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Lincoln Henrique, "Bu sakatlık, olabilecek en kötü sakatlıklardan biriydi. Dahası, bugüne kadar sakat geçirdiğim maksimum süre iki haftaydı. Benim adıma sezon çok iyi gidiyordu. En geç Ekim ayında dönmeyi umuyorum" diye konuştu.

Yazarlar