Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu! Serie A ve Ligue 1 ekipleri transfer için devrede

Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu! Serie A ve Ligue 1 ekipleri transfer için devrede

19.06.2022 - 19:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonunun en iyi isimleri arasında gösterilen Miha Zajc, Avrupa'daki kulüplerin dikkatini çekmeyi başardı. Sloven orta sahaya Serie A'dan 3, Ligue 1'den de 1 takımın ilgisinin olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçeye Miha Zajc piyangosu Serie A ve Ligue 1 ekipleri transfer için devrede

Jorge Jesus'un imzasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de Miha Zajc gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusuna özellikle İtalya ve Fransa'dan talipler olduğu iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

3 AYRILIK YAŞANDI

Süper Lig devinde sezonun sona ermesinin ardından 3 ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki sağ bek Murat Sağlam'la yeni sözleşme imzalamadı. 22 yaşındaki file bekçisi Berke Özer de sezonun sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye veda etti. Jorge Jesus'un planları arasında yer almayan Jose Sosa'yla da yollar ayrıldı.

Fenerbahçeye Miha Zajc piyangosu Serie A ve Ligue 1 ekipleri transfer için devrede

TAKIMA 2 TAKVİYE

67 yaşındaki teknik direktörün raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de takıma şu ana kadar 2 takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler, Lincoln Henrique ve Bruma'yı kadrosuna dahil etti. Lincoln Henrique'yi bonservisiyle transfer eden Fenerbahçe, Bruma'yı ise satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı.

İTALYA VE FRANSA'DAN TALİPLER

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonunun formda oyuncuları arasında gösterilen Miha Zajc'a Avrupa'dan yakın bir ilgini olduğu ifade edildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Sloven oyuncuyu Fiorentina, Bologna ve Cagliari transfer etmek için harekete geçti. Miha Zajc'a özellikle İtalya'dan teklifler olduğu öğrenildi. Öte yandan 27 yaşındaki orta saha için Olimpik Lyon'un da ilgisinin olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye Miha Zajc piyangosu Serie A ve Ligue 1 ekipleri transfer için devrede

ORTA SAHANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

27 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasını 41 müsabakada terletti. Miha Zajc bu süreçte rakip fileleri 9 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sloven oyuncu takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Avrupa'nın yakın takibinde olan Miha Zajc'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Sloven oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Fenerbahçeye Miha Zajc piyangosu Serie A ve Ligue 1 ekipleri transfer için devrede

F.BAHÇE 3.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

Profesyonel futbol kariyerine Interblock altyapısında başlayan Miha Zajc, daha sonra sırasıyla NK Bravo, NK Celje, NK Olimpija, Empoli, Fenerbahçe ve Genoa'da oynadı. Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcunun bonservisini almak için 2018-2019 sezonun devre arasında 3 milyon 500 bin euro ödedi.

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye