Galatasaray Galatasaray'a transfer müjdesi! Christian Pulisic için karar verildi

Galatasaray'a transfer müjdesi! Christian Pulisic için karar verildi

15.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi bileti almayı hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarını buna göre şekillendirdi. Sarı-kırmızılıların transfer gündemindeki Christian Pulisic konusunda Chelsea'nin kararını verdiği iddia edildi.

Galatasaraya transfer müjdesi Christian Pulisic için karar verildi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların ara transfer döneminde de gündemine gelen Christian Pulisic konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

İngiliz basını; Süper Lig devinin transfer gündemindeki Christian Pulisic için Chelsea'nin verdiği kararı duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TRANSFERLER SES GETİRDİ

Dursun Özbek ve Erden Timur öncülüğünde transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray bu sezon adından sıkça söz ettirdi. Sarı-kırmızılılar; Dries Mertens, Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Juan Mata gibi dünyaca ünlü yıldızlarla sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

BURUK VE TİMUR'DAN ICARDI MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Erden Timur kısa süre önce Mauro Icardi hakkında konuştu. Okan Buruk, "Icardi’nin kalmasını istiyoruz. Taraftar ve kendisi de istiyor. Sadece Galatasaray taraftarı değil Türkiye’nin geneli de bu görüşte. Futbolseverler bu tür önemli oyuncuların ülkemizde olmasını, onları izlemeyi seviyor" açıklamasını yaptı.

Erden Timur ise, "Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG’deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız" ifadelerini kullandı.

Galatasaraya transfer müjdesi Christian Pulisic için karar verildi

3 GOLE KATKI SAĞLADI

Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde gündemine aldığı Christian Pulisic bu sezon Chelsea formasını 26 resmi maçta giydi. 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. ABD'li futbolcu aynı zamanda takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Galatasaraya transfer müjdesi Christian Pulisic için karar verildi

PREMİER LİG DEVİ KARARINI VERDİ

İngiliz basınında yer alan habere göre; Chelsea'da yeniden yapılanmaya gitmek isteyen yönetim, Chrisian Pulisic'in takımdan ayrılmasına izin verdi. Chelsea'nin ABD'li oyuncuya zorluk çıkarmayacağı kaydedildi.

24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Chelsea'nin gelecek transfer tekliflerini beklediği ve kararını vereceği vurgulandı. Galatasaray'ın da Christian Pulisic için yeniden devreye girebileceği kaydedildi. Christian Pulisic için istekli olan kulüpler arasında Manchester United ve Newcastle United'ın yer aldığı aktarıldı.

Galatasaraya transfer müjdesi Christian Pulisic için karar verildi

CHELSEA 64 MİLYON EURO ÖDEDİ

Amerika Birleşik Devletleri'nde futbola başlayan Christian Pulisic ilk olarak Pennsylvania Classics'te forma giydi. Borussia Dortmund, 2015'te genç oyuncuyu altyapısına dahil etti. Bundesliga temsilcisinde dikkat çeken Christian Pulisic, 2018-2019 sezonu devre arasında 64 milyon euro bedelle Chelsea'ye imza attı.

Forvet hattında sağ kanatta görev yapan Christian Pulisic zaman zaman sol kanatta da forma şansı buluyor. ABD Milli Takımı'nda 57 kez forma giyen 24 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 23 kez havalandırdı. Christian Pulisic'in güncel piyasa değeri 32 milyon euro.

Haberin Devamı