Galatasaray Galatasaray'dan duygulandıran vefa! Ahmet Çalık unutulmadı

Galatasaray'dan duygulandıran vefa! Ahmet Çalık unutulmadı

04.06.2023 - 23:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Galatasaray dev derbinin ardından şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Törende duygusal anlar da yaşandı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık, törende unutulmadı.

Galatasaraydan duygulandıran vefa Ahmet Çalık unutulmadı

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Nef Stadı'ndaki 3-0 kazandığı Fenerbahçe derbisiyle sezonu kapattı. Ezeli rakibini 3-0'lık skorla yenen sarı-kırmızılı ekip maçın ardından taraftarıyla şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılara sezon başında transfer olan ve bu sezon kazanılan şampiyonluğun en önemli isimlerinden biri olmayı başaran Abdülkerim Bardakcı'dan şampiyonluk kutlamalarında anlamlı bir hamle geldi.

Haberin Devamı

SAVUNMADA İNANILMAZ PERFORMANS

Bu sezon attıkları goller kadar savunmada da iyi bir iş çıkartan Galatasaray'da, Konyaspor'dan sezon başında takıma katılan Abdülkerim Bardakcı'nın Nelsson ile uyumunun yanı sıra hırslı görüntüsü de dikkat çekmişti. Bu sezon 33 maça çıkan deneyimli savunmacı 3 gol, 3 asistlik katkı yaptı takımına.

SEÇTİĞİ ŞARKI DİKKAT ÇEKTİ

Abdülkerim Bardakcı, bir dönem birlikte Konyaspor'da forma giydiği ve trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ı unutmadı. Fenerbahçe derbisinin ardından tecrübeli futbolcunun kutlamalarda seçtiği şarkı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaraydan duygulandıran vefa Ahmet Çalık unutulmadı

Ahmet Çalık'ı anmak için Sezen Aksu'nun 'Doymadım doyamadım' şarkısı ile şampiyonluk kutlamalarında platforma çıkan Bardakcı, aynı zamanda üzerinde Ahmet Çalık'ın fotoğrafı olan Galatasaray formasıyla sahnede yerini aldı. 

Abdülkerim Bardakcı'nın yanı sıra Emre Taşdemir de sahneye Ahmet Çalık'ın fotoğrafının bulunduğu forma ile çıktı. Taşdemir, 'Yerine sevemem' şarkısıyla çıkarken tribünler de eşlik etti. 

ADEKUGBE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Hatayspor'un ligden çekilmesiyle Galatasaray'a transfer olan Sam Adekugbe törende sahneye çıkarken gözyaşlarını tutamadı. 

Galatasaraydan duygulandıran vefa Ahmet Çalık unutulmadı

Yazarlar