Diğer İtalya'da maç öncesi sokaklar karıştı! Arabalar ateşe verildi

İtalya'da maç öncesi sokaklar karıştı! Arabalar ateşe verildi

15.03.2023 - 22:49 | Son Güncellenme:

Napoli ve Eintracht Frankfurt arasında oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesinde İtalya sokakları karıştı. Müsabakada taraftar yasağı olmasına rağmen Alman taraftarı Napoli'ye gitmesiyle iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Polisin müdahalesiyle büyüyen olayların ardından ortalık savaş alanına döndü.

İtalyada maç öncesi sokaklar karıştı Arabalar ateşe verildi

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Napoli, Eintracht Frankfurt'u konuk ettiği maçta deplasman bileti satışı yapılmadığı halde 600 Frankfurt taraftarı İtalya'ya gitti. Kritik maç öncesi 2 takım taraftarları arasında inanılmaz bir kavga çıktı.

Haberin Devamı

İLK MAÇI KAZANAN NAPOLİ

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Eintracht Frankfurt, kendi sahasında Napoli'yi konuk etti. Müsabaka Deutsche Bank Park Stadyumu'nda oynandı. Heyecan dolu karşılaşmayı konuk ekip Napoli 2-0'lık skorla kazandı.

İtalyada maç öncesi sokaklar karıştı Arabalar ateşe verildi

DEPLASMAN YASAĞI GELMİŞTİ

Müsabaka öncesi, Diego Armando Maradona Stadyumu'nda oynanacak Napoli - Eintracht Frankfurt maçı için Eintracht Frankfurt taraftarına deplasman bileti satılmadı.

ARABALAR ATEŞE VERİLDİ

The Sun'un derlediği habere göre, Frankfurt taraftarlarının şehri yerle bir etti ve arabalar ateşe verildi. Bunun yanı sıra polis memurları saldırıya uğradı.

Haberin detayında 800 polis bu olayları durdurmak için görevlendirildi. Taraftar grupları arasındaki şiddetli tartışmalarda tutuklamalar ve yaralanmalar bildirildi.

Haberin Devamı

İtalyada maç öncesi sokaklar karıştı Arabalar ateşe verildi

İtalya Başbakan Yrd. Salvini, bu konu hakkında açıklama yaptı: "Bunlar taraftar değil suçlular, hem de aşağılık suçlular. Almanya'da aynı şeyi yapabilirler mi acaba?

Napoli kaptanı Giovanni Di Lorenzo, rövanş öncesi taraftarları şiddet içeren davranışlarda bulunmamaya çağıran bir video yayınlamıştı. Lorenzo, "Olağanüstü bir sezon geçiriyoruz ve yarın ilk kez çeyrek finale kalmayı başarırsak Napoli tarihine yazabiliriz. Şehre kim gelirse gelsin kargaşa ve tartışma olmadan hepimiz iyi bir gün geçirmeye çalışmalıyız. Sadece stadyumda değil, sokaklarda, meydanlarda, her yerde. Kaptanınız olarak provokasyonlara gelmemenizi rica ediyorum" demişti.

Yazarlar