Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devinden çılgın bedel! İşte Galatasaray'ın beklentisi

Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devinden çılgın bedel! İşte Galatasaray'ın beklentisi

31.05.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, transfer sezonu gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Milli futbolcu ile masaya oturan dev kulübü İngiliz basını açıkladı.

Kerem Aktürkoğluna Avrupa devinden çılgın bedel İşte Galatasarayın beklentisi

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Takımın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. İtalyan basını, Aktürkoğlu'nun Avrupa devi ile masaya oturduğunu ve yıldız futbolcu için teklif yapıldığını yazdı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

ŞAMPİYON GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Ankaragücü, Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı takım Başkent'te rakibini 4-1 mağlup ederek bitime iki hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledi. Galatasaray böylece lig tarihinde 23. kez mutlu sona ulaştı.

Kerem Aktürkoğluna Avrupa devinden çılgın bedel İşte Galatasarayın beklentisi

ASİST KRALI

Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Ankaragücü maçına da sezona da damgasını vurmayı başardı. Müsanakayı tam 3 asistle geçen Kerem, bu sezon Icardi'ye de 6. gol pasını verirken toplamda 11 asiste ulaşarak ligin bu alanda zirvesine kuruldu.

OKAN BURUK'UN VAZGEÇİLMEZİ

Sarı Kırmızılı ekipte 3. sezonunu geçiren Kerem Aktürkoğlu, sezon başı göreve gelen Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına girdi. Çıktığı 37 resmi maçta 10 gol, 13 asistle oynayan milli oyuncunun ismi Avrupa devleriyle anılırken son olarak Napoli'nin bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

YENİ MAAŞI BELLİ OLDU

Milli futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, İstanbul'a gelmiş ve Sarı Kırmızılı ekip kurmaylarıyla görüşmelere başlamıştı. İki taraf da anlaşmaya vardı. Sözleşmesinde düzenleme yapılan Kerem Aktürkoğlu'nun yeni maaşı 20 milyon TL oldu.

Kerem Aktürkoğluna Avrupa devinden çılgın bedel İşte Galatasarayın beklentisi

LAZİO İLE MASAYA OTURULDU

Corriere dello Sport'un haberine göre; Lazio, Galatasaray ile Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için masaya oturdu. Serie A ekibi, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a 15 milyon euro önerdi ancak olumsuz bir yanıt aldı. Galatasaray, istediği rakamı da Lazio'ya iletti.

İSTENİLEN RAKAM

Haberin detayında Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu için Lazio'dan 20 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satışından yüzde 20 pay talep etti. Lazio, bu teklif üzerine masadan çekilmedi ve pazarlıkları sürdürme kararı aldı.

SARRI'NİN LİSTESİNDE 1 NUMARA

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri'nin sol kanat için uzun bir transfer listesi yaptığı ve istediği oyuncu profiline en uygun ismin Kerem Aktürkoğlu olduğunu yönetime ilettiği kaydedildi. Sarri'nin listesinde Kerem dışında Sevilla'dan Bryan Gil, Bologna'dan Riccardo Orsolini ve Empoli'den Tommaso Baldanzi olduğu ifade edildi.

Kerem Aktürkoğluna Avrupa devinden çılgın bedel İşte Galatasarayın beklentisi

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KARİYERİ

Haberin Devamı

21 Ekim 1998 yılında Kocaeli'nde doğan Muhammed Kerem Aktürkoğlu, kariyerine Gölcükspor'da başladı. 2014 yılında Hisareyn'e, 2015 yılında Medipol Başakşehir'in altyapısına transfer olan futbolcu, 2016 yılında Bodrumspor'da bir sezon kiralık forma giydi. Başakşehir Kulübü'ndeki macerası 2018 senesinde biten oyuncu Karacabey Belediyespor'da, geride bıraktığımız 2019-2020 sezonunda ise 24Erzincanspor'da top koşturdu. Burada yakaladığı muhteşem çıkışla adından söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, 3. Lig 1. Grup'ta çıktığı 28 maçta 17 kez fileleri sarstı. Başarılı hücumcu, 2019-2020 Sezonu'nda çıktığı toplam 34 resmi maçta ise 20 kez fileleri havalandırma başarısını gösterdi. 2020-2021 Süper Lig Sezonu yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan genç futbolcu, Sarı Kırmızılı ekipte sergilediği performansla A Milli Takıma yükseldi. Ay Yıldızlı A Milli forma ile ilk maçına 27 Mayıs 2021 tarihinde çıkan Kerem, 19 maçta 4 gollük performans ortaya koydu. Galatasaray’da şu ana kadar 118 resmi maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 29 gol, 29 asistle skora katkı sağladı.

Haberin Devamı

Yazarlar