Futbol Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Xavi açıkladı

Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Xavi açıkladı

04.10.2022 - 11:36 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in puan kaybı sonrası İspanya La Liga'da liderliğe yükselen Barcelona'da teknik direktör Xavi, kulübün efsane futbolcusu Lionel Messi'nin geri döneceğine yönelik iddialara yanıt verdi.

Lionel Messi, Barcelonaya geri dönecek mi Xavi açıkladı

Fransız devi Paris Saint-Germain'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin geleceği hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. PSG ile sözleşmesinin son senesine giren Messi'nin uzun yıllar formasını giydiği Barcelona'ya geri dönebileceği iddiaları yeniden gündeme geldi.

Haberin Devamı

BARCELONA'DAN AÇIK KAPI

Geçen sezondan bu yana Messi'nin Barça'ya döneceğine dair söylentiler güçleniyor. Barcelona'nın Messi için daha düzgün bir veda düzenlemek istediği fikri ortaya çıktı. Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, yakın zamanda bu olasılığın var olduğunu doğruladı. Sport'un haberine göre Romeu, "Messi'nin dönüşü finansal olarak mümkün, çünkü geri dönerse serbest oyuncu olarak dönecek. Ancak bu teknik ekip ve oyuncu tarafından verilmesi gereken bir karar. Bu kararları vermek bana düşmez, ancak böyle bir şey tabii ki mümkün" sözlerini dile getirdi.

MESSİ'NİN CEVABI BEKLENİYOR

Barça, eski süper starının dönüşü konusunda iyimser olabilir ama Messi'yi Nou Camp'a döndürmek kolay olmayacak. PSG, Messi'yi takımda tutmak için her türlü çabayı gösterecek. Yıldız oyuncu 2022 Dünya Kupası'nda tamamen Arjantin'e katkı sağlamaya odaklandı.

Haberin Devamı

Lionel Messi, Barcelonaya geri dönecek mi Xavi açıkladı

PSG HAREKETE GEÇTİ

Christophe Galtier yönetiminde hem Avrupa'da hem de ligde şampiyonluk hedefleyen Paris Saint-Germain, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi için harekete geçti. İddialara göre kulüp yöneticileri ve Luis Campos, Arjantinli yıldızın sözleşmesini uzatmak için çalışmalara başladı.

MESSİ İDDİALARINA YANIT

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e karşı oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Xavi, Messi'nin PSG'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından geri döneceğine yönelik iddialara şu sözlerle yanıt verdi: "Şu anda bunu konuşmanın sırası değil. Ona olan sevgimi biliyorsunuz. O yakın bir arkadaşım ve ona her zaman en iyisini dileyeceğim. Barcelona onun evi ama biz de geleceği hakkında konuşarak ona iyilik yapmıyoruz. Paris'te iyi vakit geçirmesi için onu rahat bırakalım ve onun için en iyisini dileyelim."

Lionel Messi, Barcelonaya geri dönecek mi Xavi açıkladı

SEZONA İYİ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonun başında Barcelona'dan dünya futbolunu sarsan bir hamleyle ayrılarak, PSG'nin yolunu tutan Messi, ilk sezonunda eleştirilerin odağında yer almıştı. İlk yılında 34 maçta 11 gol 15 asist kaydederken, 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon ise şu ana kadar 12 maçta 7 gol ve 8 asist üretti.

Haberin Devamı

Yazarlar