Fenerbahçe ORDU ENDİŞESİ!

ORDU ENDİŞESİ!

10.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin hocası, oyuncularına Süper Lig’in daha acımasız olduğunu hatırlattı, “Avrupa’yı unutun. Orduspor’u yenmek istiyorsak daha iyi oynamak zorundayız. Kötü bir sonuç bizi problemlerle yine yüz yüze bırakır” uyarısını yaptı

ORDU ENDİŞESİ

YUSUF KOBAL

Avrupa arenasında emin adımlarla yoluna devam eden Fenerbahçe, AEL Limassol galibiyetinin keyfini fazla yaşayamadan gözünü Orduspor sınavına çevirdi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman dün sabah yapılan antrenman öncesi oyuncularını Limassol maçındaki performanslarından dolayı bir kez daha kutladı ancak ardından bir takım uyarılar sıraladı.
Süper Lig’in daha acımasız olduğunu hatırlatan ve pazar günü çok ciddi bir rakibi ağırlayacaklarını belirten Kocaman, “Orduspor’un bu sezonki performansını size anlatmama gerek yok. Eğer kazanmak istiyorsak, Limassol maçından daha iyi oynamalıyız. Ligde çok fazla puan kaybettik ve limitimizi tamamen doldurduk. Bu güzel havanın devam etmesi için ligde de iyi bir seri yakalamak zorundayız. Aksi halde hiç de istemediğimiz problemlerle yine yüz yüze kalabiliriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Nefes aldı
Bu arada Limassol maçında taraftarların desteğini alan Kocaman resmen hayata döndü. Günlerdir bu maçı bekleyen ve protesto olacağı yönünde gelen haberler nedeniyle de endişeli gözüken Aykut Kocaman, tribünlerin kendisine yönelik sevgi gösterileriyle bir hayli rahatladı.

Yazarlar