Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Ramos transferi bitmek üzere! Maliyeti belli oldu

ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Ramos transferi bitmek üzere! Maliyeti belli oldu

25.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Molde engelini deplasmanda 3-2'lik skorla geçen ve UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi için büyük bir avantaj elde eden Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılar, Sergio Ramos transferinde artık son detayları görüşmeye başladı. Galatasaray'ın İspanyol stoperle yapması beklenen anlaşmanın detayları ortaya çıktı.

ÖZEL | Galatasarayda Sergio Ramos transferi bitmek üzere Maliyeti belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Molde deplasmanından 3-2'lik zaferle ayrılan Galatasaray'da tüm gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-kırmızılılar uzun süredir gündeminde bulunan Sergio Ramos için yeniden harekete geçti.

Haberin Devamı

Devler Ligi vizesi almaya yakın olan Galatasaray'ın İspanyol futbolcuyla yaptığı görüşmelerde sona yaklaştığı ortaya çıktı. Transfer gelişmesinin tüm detaylarına MİLLİYET ulaştı...

EN BÜYÜK SPONSOR ICARDI

Galatasaray’ın PSG’den 10 milyon euroya bonservisiyle birlikte transfer ettiği Mauro Icardi attığı birbirinden kritik gollerle takımına hem sportif hem de maddi anlamda büyük katkılar yapıyor. Yıldız oyuncu kısa süre içinde kendi parasını çıkaracağa da benziyor.

Sponsorlar hariç sarı-kırmızılı kulüpten her sene için 6 milyon euro alan Arjantinli yıldız daha sezonun başında üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Şampiyonlar Ligi play-Off ilk maçında nefis golü ve asisti ile karşılaşmaya damga vuran Icardi böylece tur kapısının aralanmasını sağladı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasarayda Sergio Ramos transferi bitmek üzere Maliyeti belli oldu

Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Icardi, Galatasaray için neredeyse 30 milyon euroya yakın gelir anlamına gelen Devler Ligi yolunda çok önemli bir rol üstlendi. Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor maçında iki güzel gol atan Arjantinli yıldız sezon başındaki formuyla geçen sezonun üzerine çıkacağı sinyallerini veriyor.

YUNUS AKGÜN AYRILIYOR

Galatasaray’da Yunus Akgün kararından geri dönüş yok. Norveç’te harika bir performans sergileyen genç futbolcunun Leicester City’ye transferi gerçekleşecek. Oyuncunun gitme arzusunda olduğu ve bu yüzden yapılan anlaşmanın bozulmayacağı belirtildi. Galatasaray, Yunus için İngiliz kulübüyle kiralama+satın alma ve bonusları içeren toplamda 10 milyon euroluk bir anlaşma yapmıştı.

ÖZEL | Galatasarayda Sergio Ramos transferi bitmek üzere Maliyeti belli oldu

"MOLDE'NİN BAŞI DERTTE"

Galatasaray’ın son dakika golüyle Molde’yi yenmesi Norveç’te şok etkisi yarattı. Yaşanılan hayal kırıklığı ülke basınında manşetlere taşındı:

Dagbladet: Uzatma dakikalarında facia. Molde, Türk devi Galatasaray’ı iki devrede de sarstı. Ancak uzatmanın 3. dakikasında Galatasaray skoru 3-2 yaptı. Şimdi Molde’nin başı dertte.

TV2: Molde’ye soğuk duş. Norveç ekibinin Şampiyonlar Ligi umutları Galatasaray’ı sarstı ancak Türk takımının uyanması uzun sürmedi. Eski Rosenborglu Midtsjö son dakikalarda ortaya çıkarak sonucu belirledi.

Haberin Devamı

Verdens Gang: Molde, Galatasaray’ı sarstı ancak en beklenmedik anda Midtsjö ile uzatmalarda konuk takım kazandı. Molde’yi Şampiyonlar Ligi play-off’unda çok zorlu bir rövanş maçı bekliyor.
Nettavisen: Molde rüya gibi bir açılış gerçekleştirdi ve öne geçti. Ancak büyük Türk kulübü sonradan uyandı.

Tidens Krav: Midtsjö, Molde’yi batırdı. İstanbul’da 52 bin taraftar önünde büyük işler başarmak kolay olmayacak.

ÖZEL | Galatasarayda Sergio Ramos transferi bitmek üzere Maliyeti belli oldu

"RÜYA GİBİ BİR GOL"

Mauro Icardi’nin Molde’ye voleyle attığı harika gol, dünya basınında yankı uyandırdı. Alman Kicker’deki haberde, “Icardi rüya gibi bir gol attı. İstanbul’da Şampiyonlar Ligi’ne büyük bir özlem var. Galatasaray’ın bu yaz elini cebine atmasının ve Icardi’yi almasının nedenlerinden biri de bu” ifadeleri kullanıldı. Dünya medyasında öne çıkan diğer yorumlar şöyle:

Clarin (Arjantin): Icardi’nin muhteşem golü, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına yaklaşmasını sağladı.

Tuttusport (İtalya): Icardi şov yaptı. Galatasaray deplasmandaki Molde galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi gruplarını görmeye başladı.

Haberin Devamı

Voetbal (Hollanda): Icardi’nin asistinde AZ Alkmaar’ın eski oyuncusu Midtsjö, Galatasaray’ı güldürdü. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde doğru güzel bir adım attı.

RAMOS'TA FARK 1 MİLYON EURO

G.Saray transferde Sergio Ramos bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Cim-Bom, dünyaca ünlü İspanyol stoperin transferinde önemli mesafe aldı.
PSG ile yollarını ayıran 37 yaşındaki futbolcu istediği ücrette indirime gidince dev transferde yeni bir süreç başladı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalması halinde yeniden değerlendirme yapacağını söyleyen Ramos’un yıllık ücrette 5 milyon euroya kadar indiği ve anlaşmanın artık an meselesi olduğu aktarıldı.

Pazarlıklara bonuslarla beraber yıllık 10 milyon eurodan 2 senelik kontrat isteğiyle başlayan Ramos’un Galatasaray için gittiği indirim dikkat çekti.

Savunmaya takviye planlayan sarı-kırmızılılar işin sportif getirisi yanında reklam ve marka değeri açısından yaratacağı etkiyi düşünerek hareket ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Ramos’a senelik 4 milyon eurodan 1+1 kontrat sunduğu ve taraflar arasındaki 1 milyon euroluk farkın kısa sürede kapanmasının beklendiği bildirildi. Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde İspanyol futbolcunun sözleşme imzalaması için İstanbul’a davet edileceği öğrenildi.

ÖZEL | Galatasarayda Sergio Ramos transferi bitmek üzere Maliyeti belli oldu

SALİH KALMAK İSTİYOR

Bu arada Cim-Bom’un teklif götürdüğü Salih Özcan, Borussia Dortmund’da kalmak istediğini açıkladı. Milli futbolcu, “Kulübümle 3 yıllık daha sözleşmem var. Geleceğin neler getireceğini bilemeyiz ama burada olmaktan mutluyum” ifadelerini kullandı.

Yazarlar