Galatasaray Paul Scholes: Galatasaray maçı büyük pişmanlık oldu!

Paul Scholes: Galatasaray maçı büyük pişmanlık oldu!

08.11.2023 - 15:51 | Son Güncellenme:

Manchester United efsanesi Paul Scholes, İngiliz ekibinin Şampiyonlar Ligi sürecini yorumlarken Galatasaray maçıyla ilgili önemli sözler sarf etti.

Paul Scholes: Galatasaray maçı büyük pişmanlık oldu

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon iyi bir performans sergileyen Galatasaray, Manchester United galibiyetiyle büyük ses getirmişti. Manchester United efsanesi Paul Scholes, sarı-kırmızılı takımla ilgili itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Paul Scholes, Manchester United'ın Kopenhag ile oynayacağı maç öncesi açıklama yaptı.

Scholes yaptığı açıklamada, "Manchester United'ın başı büyük dertte. Şampiyonlar Ligi'nde her zaman söylerim, kendi evindeki maçları kazanıp, deplasmanda en kötü berabere kalırsan sıralamaya girersin. Galatasaray maçı büyük bir pişmanlık oldu. Kendi evinde böyle bir takıma kaybetmemen gerekir. United'ın oyun şekli, güveni düşüktü. Çok büyük sürpriz olmadı." dedi.

"BASKIYA DAYANMASI GEREKİYOR"

Kopenhag maçına da değinen, "Kopenhag maçı çok zor olacak. Avrupa'daki bu tür deplasman maçları zorlu geçiyor. Eğer düşmanca bir atmosfer oluştururlarsa MANU'nun zayıflığından endişelenmemiz gerekiyor. Bu baskı altında gerçekten parçalanabilirler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ÇOK ZAYIF GÖRÜNDÜLER"

"United gruptan çıkabilir mi?" sorusuna Scholes, "Manchester United, bence bu gruptan çıkamayacak. Deplasman maçlarında çok zayıflar. Geçen sezon oynadıkları Sevilla maçını hatırlayın, çok zayıf göründüler. Dağıldılar. Bununla başa çıkamadılar. Ancak, Kopenhag deplasmanında kazanırlarsa gerçekten bir şansları olur. Kopenhag çok iyi takım olmasa da organizeler. MANU'nun büyük atmosferlere ayak uydurabilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı

ICARDI PENALTIYI KAÇIRDI 3 DAKİKA SONRA AŞIRTMA GOLÜ ATTI
Manchester United, 17. dakikada Hojlund'un golüyle öne geçti. Galatasaray bu gole 23. dakikada Zaha ile yanıt verdi. İlk devre 1-1 bitti. Manchester United, 67. dakikada Hojlund'un ikinci golüyle 2-1 öne geçti. Galatasary bu gole de 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile yanıt verdi.

77. dakikada ceza sahası içinde, ikinci yarıda oyuna giren Mertens's yaptığı faul sonrası, Manchester United'ın yıldız oyuncularından Casemiro kırmızı kart gördü. Icardi penaltı kaçırdı.

Icardi kaçırdığı penaltıdan üç dakika sonra 81. dakikada Galatasaray'a 3-2'lik galibiyeti ve 3 puanı getirdi.

Yazarlar