Şampiyonlar Ligi Pep Guardiola: Florentino Perez'in artık şu saha zeminini düzeltmesi gerekiyor!

Pep Guardiola: Florentino Perez'in artık şu saha zeminini düzeltmesi gerekiyor!

10.04.2024 - 01:08 | Son Güncellenme:

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Real Madrid maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Pep Guardiola: Florentino Perezin artık şu saha zeminini düzeltmesi gerekiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Real Madrid deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrılan Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Santiago Bernabeu'nun çatısının kapatılmasına değinen Pep Guardiola, "Çatıyı kapatmışlar, ben gökyüzünü izlemeyi tercih ederim. Stadyum gerçekten etkileyici ama Florentino Perez'in artık şu saha zeminini düzeltmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Rodrygo'nun oyundan alınmasına anlam veremediğini belirten Pep Guardiola, "Oyundan neden çıktığını anlamadım. Çok iyi iş çıkartıyordu. Ben Real Madrid'in teknik direktörü değilim. Oyundan alınınca çok rahatladım" dedi.

Takımının mental olarak çok güçlü olduğunu dile getiren Pep Guardiola, "Manchester City'deki ilk sezonlarımda böyle bir maç oynasaydık, 4-1 veya 5-1 kaybederdik. Takımın zihinsel seviyesinin geldiği nokta bu" açıklamasını yaptı.

Yarı finale çıkmak istediklerini belirten Pep Guardiola, "Gelecek hafta taraftarımızla birlikte olacağız. Taraftarımız ilk golü atmamız için bize yardımcı olacak, gerisini biz halledeceğiz. Sonuç gerçekten iyi, yarı finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Yazarlar