Galatasaray Sacha Boey'dan ayrılık sinyali! Arsenal'i açıkladı

Sacha Boey'dan ayrılık sinyali! Arsenal'i açıkladı

18.06.2023 - 16:09 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yıldız futbolcu Sacha Boey, hakkındaki transfer iddiaları hakkında konuştu. Arsenal'i açıklayan başarılı futbolcu Domenec Torrent hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Sacha Boeydan ayrılık sinyali Arsenali açıkladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sacha Boey, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SEZON BAŞI KAMPINA GÖTÜRÜLMEDİ

Sezon başında gözden düşen isim konumunda olan Sacha Boey, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile tepki çekmişti. O günlerde izinli olan ve bireysel olarak çalışmalarda bulunan Boey'nin paylaşımında fit olmadığı konuşulmuştu. Omar Elabdellaoui ve Leo Dubois'nın sakatlıkları sonrası Okan Buruk, sezonun ilk maçında Antalya deplasmanında Boey'e şans verdi. Genç oyuncu da bu şansı iyi değerlendirdi ve formayı bırakmadı.

BİR ANDA FORMAYI KAPTI

Yaz aylarında eski teknik direktörü Julien Stephan'ın Strasbourg'a istediği Sacha Boey'e son günlerde ise İtalyan ekiplerinden teklifler geldi. Udinese ve Monza'nın transferi için devreye girdiği Boey'nin performansı sonrasında takımda tutulması yönünde karar verildi.

Haberin Devamı

Performansıyla yeniden transfer iddialarında yer almaya başlayan başarılı futbolcu, Fransız basınına konuştu.

Sacha Boeydan ayrılık sinyali Arsenali açıkladı

'HAYATIMDA İLK KEZ YAŞIYORUM'

Fransız basınından Sofoot'a konuşan Sacha Boey çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray taraftarının sevgisinden bahseden yıldız futbolcu, "Hayatımda ilk kez bu kadar çok sevgi görüyorum, bu çılgınca. Bunun karşılığını vermek için her şeyinizi vermek zorunda hissediyorsunuz. Galatasaray çok büyük bir kulüp, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Bunu hiçbir yerde bulamazsınız. NEF Stadyumu'nda oynadıktan sonra dünyadaki herhangi bir stadyumda oynamaya hazırsınız." dedi.

'FENERBAHÇE SONUNA KADAR BIRAKMADI'

Şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak Boey, "Sonuna kadar Fenerbahçe bizi bırakmadı. Arka arkaya on dört galibiyet almıştık ve o zaman bile arkamızda kaldılar, ben çıldırıyordum (Gülerek. Neyse ki derbileri kazandık, bu fark yarattı." şeklinde konuştu.

'BAZEN ONUNLA KONUŞMAKTAN ÇEKİNİYORDUM'

Takım arkadaşı Léo Dubois ile olan ilişkisi hakkında gelen soruya başarılı futbolcu, "Bazen onunla konuşmaktan çekiniyordum ama futbol bu. Beni yedek kulübesine koyabilseydi, yapardı. Garip bir duygu, soyunma odasında çok fazla Fransız yok, bu yüzden ülkenizden bir adamın yerini almak kolay değil. İyi ve saygılı bir ilişkimiz var." sözlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

TORRENT İÇİN OLAY SÖZLER

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Torrent hakkında da konuşan Boey, "Galatasaray gibi bir kulüp için kabul edilemez olan 13. sırada bitirdik. Ayrıca teknik direktör Domènec Torrent ile işler yürümedi. Bizden Guardiola'nın Manchester City'si gibi oynamamızı istediler ama buna uygun kadromuz yoktu. Ekibinizde bunları yapacak Riyad Mahrez veya Bernardo Silva yok. Beni İstanbul'a getiren Fatih Terim'in yerine o gelmişti. Terim'in gidişi beni üzdü." açıklamasını yaptı.

Sacha Boeydan ayrılık sinyali Arsenali açıkladı

"İMZA ATTIĞINDA KORKMUŞTUM'

Sezon başında Galatasaray'a transfer edilen yıldız futbolcularla ilgili görüşlerini de paylaşan futbolcu, "Güzel bir iz bırakmadan ayrılamazdım kulüpten, yarım kalmış gibi olurdu. Büyük transferlerle ilgili olarak, başlangıçta ruh hallerini merak ettim. Örneğin Icardi imza attığında korkmuştum (Gülerek). Aldığımız futbolcu Inter ve PSG'de oynayan Mauro muydu? dedim. Çok çabuk rahatladım. Özellikle örneğin Dries Mertens. Profesyonellik örneği." dedi.

Haberin Devamı

ICARDİ'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Takım arkadaşı Icardi için övgü dolu sözler de söyleyen Boey, "O bir yıldız. Taraftarlar saçını onun saçı gibi boyuıyor. Her golünde 55 bin kişi tarafından söylenen kendi şarkısı var. Hızlı değil ama inanılmaz topa vuruyor ve bitiriciliği var." şeklinde konuştu.

AYRILIK SİNYALİ

Ayrılık sinyali dev veren Boey, Arsenal'in ilgisi hakkında şu sözleri dile getirdi: "Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal'in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak."

 

Yazarlar