Beşiktaş Stefan Savic'in Beşiktaş'tan talep ettiği rakam belli oldu!

Stefan Savic'in Beşiktaş'tan talep ettiği rakam belli oldu!

09.04.2024 - 19:43 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında ve ara transferde gündemine aldığı Stefan Savic, gelecek sezon için bir kez daha gündeme geldi. Karadağlı stoperin daha önceki görüşmelerinde görev alan menajer konuştu.

Stefan Savicin Beşiktaştan talep ettiği rakam belli oldu

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın gelecek sezon için renklerine bağlamak istediği Stefan Savic'le ilgili açıklama geldi. Karadağlı savunmacıyla ilgili daha önceki süreçte transfer görüşmelerinde yer alan menajer Ayhan Yeşilbaş suskunluğunu bozdu.

Haberin Devamı

Stefan Savic ile geçtiğimiz sezon devre arasında görüştüğünü belirten Ayhan Yeşilbaş, "Ara transfer döneminde de Beşiktaş'la görüşmüştük. Ama oyuncunun istediği ücret çok yüksekti. Normalde kendisi alacaklarını bırakıp Atletico Madrid'ten serbest oyuncu statüsünde çıkacaktı" dedi.

Radyospor'a verdiği demeçte Stefan Savic'in Beşiktaş'tan yüksek bir rakam talep ettiğini vurgulayan Ayhan Yeşilbaş, "İmza parası da istedi. Ama yaz dönemi için süreç devam ediyor. Bir görüşme daha yapacağız. Oyuncu 4 milyon euronun üzerinde bir rakam talep etti, artı imza parası vardı" ifadelerini kullandı.

Stefan Savic'le yeni bir görüşme yapacaklarını dile getiren Ayhan Yeşilbaş, "Çok yüksek bir rakam olduğu için Beşiktaş uygun görmedi. Şimdi Savic ile yeni bir görüşme yapacağız. 2025 yazına kadar sözleşmesi var; ama serbest çıkacak Atletico Madrid'ten, alacaklarını bırakacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki Karadağlı stoper bu sezon Atletico Madrid'de 27 maça çıktı.