Voleybol VakıfBank'ta Alexia Carutasu fırtınası! Maça damga vurdu

VakıfBank'ta Alexia Carutasu fırtınası! Maça damga vurdu

12.04.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi play-off serisinde 3'üncülük maçında Türk Hava Yolları'na set vermedi. CEV Şampiyonlar Ligi bileti alan sarı-siyahlılarda Alexia Carutasu'nun performansı parmak ısırttı.

VakıfBankta Alexia Carutasu fırtınası Maça damga vurdu

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3'üncülük serisinin 2'nci maçında VakıfBank, Türk Hava Yolları'nı 3-0'la geçti. Seride durumu 2-0 yapan VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonu 3'üncü sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Sarı-siyahlılarda Alexia Carutasu'nun performansı maça damga vurdu. Yıldız voleybolcu, Türk Hava Yolları karşısında dikkat çeken bir skor üretkenliğine ulaştı.

Alexia Carutasu, Türk Hava Yolları maçında yüzde 48'lik hücum yüzdesiyle başarılı bir performans sergiledi. Alexia Carutasu, Türk Hava Yolları'na karşı 17 sayı üreterek maçın en skoreri unvanının da sahibi oldu.

VakıfBank'ta son maçına çıkan ve gözyaşlarına hakim olamayan Gabi Guimaraes'in 13 sayılık performansı galibiyette bir başka öne çıkan faktör oldu.

Türk Hava Yolları'nı geçerek Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezonu 3'üncü tamamlayan VakıfBank ayrı bir başarıya daha imza attı. Sarı-siyahlılar gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. VakıfBank'la birlikte Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit, gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Yazarlar