Sokak Modası: Midi Etek Kombinleri

70'lerden bir demet, 90'ları unutmamak gerek derken, tarihten buram buram nostalji kokan 50'li yılların hatta 1940'lara kadar inen bir tarihi olan midi etek modellerini pas geçmek olur mu? Üstelik konu sokak modası olunca midi etekler boylarına nazaran devleşerek yolumuzu kesiyor ve görmezden gelmek imkansızlaşıyor.

Midi etekler farklı modelleri ile sokak stillerinde boy gösterirken, çok fazla kombin alternatifini de sunuyor bize. Sneaker ayakkabı modellerinden stilettolara kadar geniş bir seçim yelpazesi açılıyor önümüze. Tek soru, tek cevapla tarzlar şekilleniyor. Şık mı yoksa spor bir stil mi istiyorsunuz? Ne istediğinizi biliyor musunuz?

Haberin Devamı

Midi Etek Kombinleri

50'lere inen bir hikayeyle ucundan 70'ler, kıyısından retro etkisi, biraz şık biraz spor olma çabası ve çokça nostalji... İri çiçekli desenlerin sokakların tozunu arttırdığı, pileli eteklerle çabasız şıklığa erişebilme, nötr renklerle dans etme ve yüksek bel vurgusuna yine ve yeniden kocaman gülümsemeyle merhaba!

Eteğinde Çiçek Bahçeleri

İrili ufaklı çiçeklerle baskı uygulanmış etekler, sezonun favorilerinde. Çiçeklerin büyülü gösterişini daha da öne çıkarmak için daha sade üstler kullanılabilir. Baskılı etek üzerine sade üstler her zaman daha kolaya kaçmayı da temsil edecektir. Her zaman zor seviyorsanız deseni desenle de harmanlayabilir, farkınızı da aleni bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Riske girmeye değer buluyorsanız tabii...

10 Yüz Milyon Baloncuk

Puantiye desen çiçekler kadar popüler. Eteğinizde yüz milyon baloncuğu ağırlamaya ne dersiniz? Virgülü olmayan noktalar, küçük bir karmaşa, biraz alavere, azcık dalavere ama her daim hoş. Üstelik isterseniz şık, dilerseniz de spor bir görünüm. Bir dilek hakkıyla iki farklı sonuca bile varabilirsiniz.

Pilili Midi Etek

Derin çizgileri aslında köklü tarihini doğrular cinsten. Katlanmış kumaşın pileli diye anılması da olağan bir durum. Pilili eteklerin midi halleri günlük kullanımlara özel bir eleganlıkta katmıyor değil. Gezinirken camekanlarda daima şık bir süliet görmek için üzerinize giymeniz yeterli olacaktır. Pilili formlara sahip etekler genellikle tek renkten oluşur. Tam da bu yüzden hareketi üst tarafta değerlendirmelisiniz. İnce kemerleri belinize dolayıp, bel vurgusunu daha da ön plana çıkarabilirsiniz.

Haberin Devamı

Volümü Arttır

Volan modası 2015 sezonu ile yine ve yeniden moda. Düzenlenen defilelerde bunu gözlemlemek çok da zor değil. Öne çıkan seçimlerin trend haline dönüşmesi ve yavaş yavaş yayılması ise biraz zaman alıyor. Tam da bu noktada da akıllara volanların volümlü ve gösterişli tavrı geliyor. Göğsünüzü biraz kabartmak, eteğinize biraz hava katmak için bekleme yapmanın bir gereği yok. İşte şimdi tam zamanı!

Sokak modası, trendler ve stil yazılarım için blog adresim - - göz atmayı unutmayın!
Ayrıca " " yazıma tıklayarak da daha fazla kombin fotoğrafını inceleyebilirsiniz.