Teknoloji Galaxy Note 8 piyasaya sunulmadan ilk güncellemesini aldı

Galaxy Note 8 piyasaya sunulmadan ilk güncellemesini aldı

14.09.2017 - 11:02 | Son Güncellenme:

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 için ilk yazılım güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme, kamera yazılımındaki ve kablosuz şarj optimizasyonlarındaki iyileştirmeleri listeliyor.

Galaxy Note 8 piyasaya sunulmadan ilk güncellemesini aldı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, henüz raflara çıkmamış Galaxy Note 8'e yönelik yeni bir güncelleme başlatıyor. Telefon 18 Eylül'e kadar raflara çıkmasa da, cihazı önceden ön sipariş veren bazı şanslı müşteriler, cihaza önceden sahip olabilecek. Şimdiyse Note 8 mağaza raflarına girmeden günler önce Samsung, N950FXXU1AQI1 sürüm numarasına sahip bir güncelleme yayınladı.

Yeni güncelleme, kamera yazılımındaki ve kablosuz şarj optimizasyonlarındaki iyileştirmeleri listeliyor ancak değişiklikler hakkında ayrıntılı bilgi vermiyor. Güncelleştirme, Ağustos güvenlik yamasını da getiriyor. Samsung genel olarak güvenlik güncelleştirmelerinin düzeltme eki hakkında ayrıntılı bilgi vermez. Bununla birlikte, Ağustos yaması hakkında bilgi edinmek ve yakında çıkacak Eylül güvenlik düzeltme ekinin önizlemesini almak için Samsung Mobile Security blogunu ziyaret edebilirsiniz. Eylül güncellemesi, Android'deki 46 güvenlik açığı ve Samsung Deneyimi'nde 12 güvenlik düzeltmesi yaparken, Ağustos için 32 kritik veya üst düzey düzeltme getiriyor.

Haberin Devamı

Galaxy Note 8'in satış fiyatı KDV dahil 4.999 TL.