Teknoloji Whatsapp'ta Engellendiğimi Nasıl Anlarım? Whatsapp Engellenmek Anlaşılır Mı?

Whatsapp'ta Engellendiğimi Nasıl Anlarım? Whatsapp Engellenmek Anlaşılır Mı?

22.05.2021 - 16:04 | Son Güncellenme:

Whatsapp son zamanların en fazla kullanılmakta olan programları arasında yer almaktadır. Whatsapp uygulamasını kullanan kişilerin öğrenmek isteyeceği sorulardan birisi de engellenme durumunun nasıl anlaşılacağı olarak ifade edilebilir. Whatsapp'ta engellendiğimi nasıl anlarım? Whatsapp engellenmek anlaşılır mı? Whatsapp'ta engellendiğinizi düşünüyorsanız, nasıl öğreneceğinize dair detayları derledik.

Whatsappta Engellendiğimi Nasıl Anlarım Whatsapp Engellenmek Anlaşılır Mı

 Whatsapp, sesli ve görüntülü görüşmeye olanak sağlayan aynı zamanda da ileti göndermeyi sağlayan bir uygulamadır. Whatsapp uygulamasının mobil sürümü ile birlikte aynı zamanda web sürümü de kullanılabilir. Whatsapp kullanıcıları tarafından en fazla araştırılan konulardan birisi de engellenen kişilerin engellendiğini ne şekilde anlayacağı şeklinde ifade edilebilir.

Haberin Devamı

 Whatsapp'ta Engellendiğimi Nasıl Anlarım?

 Whatsapp uygulaması telefona indirildikten sonra cep telefonu numaranızı yazarak hesabınızı oluşturabilirsiniz. Whatsapp üzerinden iletişime geçeceğiniz kişilerin sizin telefon numaranızı bilmesi gerekmektedir. Aynı şekilde siz de whatsapp kullanarak görüşmek istediğiniz kişilerin numarasını bilmelisiniz. Ancak telefon numaranızı bilmesine rağmen sizinle iletişime geçmesini istemediğiniz kişiyi uygulamanın özelliğini kullanarak kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz. Aynı zamanda siz de eğer bir kişinin sizi engellediğini düşünüyorsanız bunu anlamanın çeşitli yolları bulunmaktadır. En kolay yöntemi ise başka bir kişinin hesabından, profil bilgilerinin sizde ki haliyle görünüp görünmediğini kontrol etmek olarak ifade edilebilir. 

Haberin Devamı

 Whatsapp Engellenmek Anlaşılır mı?

 Whatsapp uygulamasını kullanan kişiler görüşmek istemedikleri kişileri engelleyebilir. Aynı şekilde rehberinizde kayıtlı olduğu halde sizi de whatsapp uygulamasında engelleyen kişiler olabilir. Öncelikli olarak sizi engellediğinden şüphelendiğiniz kişinin sohbet sayfasını açmanız gerekir. Bu şekilde son görülmesini kontrol edebilirsiniz. Son görülmesini göremiyorsanız eğer kullanıcı sizi engellemiş olabilir. Ancak ayarlardan son görülmesini kapatmış da olabilir. Aynı zamanda sizi engelleyen kişinin profil fotoğrafı ve durum gibi bilgilerini de göremezsiniz. Bir kişinin sizi engellediğinden şüpheleniyorsanız, sizi rehberinden silip silmediğine dair de bilgi edinmek isteyebilirsiniz.