The Others 'Avrupalı yumuşaklar Denizli'ye gelin'

'Avrupalı yumuşaklar Denizli'ye gelin'

09.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Avrupalı yumuşaklar Denizli'ye gelin'

Avrupalı yumuşaklar Denizliye gelin


Tepkiler üzerine Kırkpınar'a gitme kararından vazgeçen Avrupalı 'gay'leri 'Burada yatak sıkıntısı çekmezsiniz' diyen Egeli pehlivanlar çağırıyor


       Denizli'nin Bağbaşı beldesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Hüseyin Çokal Yağlı Güreşleri'ne Avrupalı 'Gay'ler de davet edildi.
       Tertip Komitesi ve Bağbaşı Belediye Başkanı Kamil Günay, bir süre önce Kırkpınar'daki yağlı güreşlere gelecekelerini internet aracığıyla duyuran Avrupalı 'gay'lerin, bu isteğinin geri çevrildiğini anımsatarak, "Avrupa'nın yumuşaklarını Ege'nin Kırkpınarı Denizli'ye davet ediyoruz. 11 Haziran Pazar günü Bağbaşı beldesinde yapılacak güreşler için uçak biletlerini hemen alsınlar. Zaman daraldı. 'Gay'leri Denizli'de ağırlarız" dedi.

Yatak sıkıntısı yok

       DYP'li Günay, güreşlere 100'ün üzerinde sponsor firmanın destek verdiğini belirterek, "Avrupalı 'gay'ler ata sporumuzu ve güçlü pehlivanlarımızı izleyebilirler. Bizim için bir sakıncası yok. Denizli turistik bir merkez. 10 bin yatak kapasitesinin olduğu kentte 'gay'ler yatak sıkıntısı çekmez" diye konuştu.
       Bağbaşı'nda düzenlenecek yağlı güreşlere Karamürselli Ahmet Taşçı ve Cino Mehmet Yılmaz, Antalyalı Cengiz Elbeye, Nizamettin Akbaş, Hüseyin Çetin, Mehmet Ali Susuz ve Hasan Gündoğdu, Manisalı Ercan Al, Denizlili Hüseyin Bakan, Ordulu Mükerrem Kıyı, İzmitli Gökhan Arıcı, Fethiyeli Yüksel Topçu, Zonguldaklı Eyüp Ünlü gibi Kırkpınar güreşlerinin gediklisi pehlivanlar da katılıyor.