Ege Türkiye’nin ilk inovasyon stüdyosu, Sevinç Koleji’nde

Türkiye’nin ilk inovasyon stüdyosu, Sevinç Koleji’nde

25.04.2017 - 03:29 | Son Güncellenme:

.

Türkiye’nin ilk inovasyon stüdyosu, Sevinç Koleji’nde

Türkiye’nin ilk inovasyon stüdyosu, İzmir Sevinç Koleji’nde açıldı. 21. yüzyıl becerilerini geliştiren LEGO Education’ın eğitim setleriyle yaratıcı düşünme, eleştirel bakış açısı ve takım çalışmasıyla yoğrulan İnovasyon Stüdyosu’nda çocukların öğrenim sürecine önemli katkılar yapıyor.

Haberin Devamı

İnovasyon stüdyosu, İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Bornova Eğitim Bir Sen Başkanı Oktay Taşdemir, Bornova Özel Öğretim Şube Müdürü İsmail Şahin, İzmir Sevinç Koleji Okul Müdürü Hale Handan Coşkun ve Lego Education Türkiye Partneri Fatma Bezek’in katılımıyla hizmete girdi.

Her öğrenciye açık

İzmir Sevinç Koleji okulunun öğrencilerinin ve diğer çevre okullardaki öğrencilere sunulacak olan LEGO Education İnovasyon Stüdyosu için teşekkür eden İzmir Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, öğrencilerin LEGO Education setleriyle hazırladıkları projelerin öğrencilerin ufuklarını geliştirmesi açısından da çok önemli olduğunu kaydetti. İzmir Sevinç Koleji Okul Müdürü Hale Handan Coşkun, stüdyoların diğer devlet okulu öğrencileri için de her zaman ulaşılır olacağını belirtiyor. Talepte bulunan okulların öğrencilerine ve öğretmenlerine eğitim vermeyi planladıklarını da dile getirdi.