Estetik Velashape nedir, nasıl uygulanır?

Velashape nedir, nasıl uygulanır?

01.12.2014 - 17:26 | Son Güncellenme:

Divinia Güzellik Merkezi, uzmanlarınca uygulanan Velashape ile bölgesel fazlalıkları vücudunuzdan uzaklaştırıyor.

Velashape nedir, nasıl uygulanır

Kişinin ihtiyaçlarına özel sunduğu, son teknoloji ürünü dermokozmetik çözümlerle tanınan Divinia Güzellik Merkezi, uzmanlarınca uygulanan Velashape ile bölgesel fazlalıkları vücudunuzdan uzaklaştırıyor. Yaza selülit ve bölgesel yağ fazlalıkları gibi sorunlardan uzak, formda bir vücutla girmeye imkan veren uygulama, 4 seansta belirgin sonuçlar veriyor.

Haberin Devamı

Velashape nedir, nasıl uygulanır?

Velashape; Bi-Polar Radyo Frekansı (RF), kızıl ötesi enerjisi, negatif basınç ve doku manipülasyonu etkilerini kapsayan, devrim niteliğinde sayılan Elos teknolojisine sahip cihazla uygulanan bir yöntem olarak kullanılıyor. Velashape; kızıl ötesi ve RF enerjilerinin sinerjik kombinasyonu cildin ısınmasını sağlayarak, oksijenin hücre içi difüzyonunu artırıyor. Vakum ve özel olarak tasarlanmış silindirleriyle cildi manipüle ederek, güvenli ve etkin enerji aktarımı sağlanıyor. Böylece kısa sürede, hızlı sonuçlar alınması ve vücudun sağlıklı bir incelmeye sahip olmasına imkan veriliyor.

Alınan sonuç depolanmış olan enerjinin metabolizmasını hızlandırıyor, lenfatik drenaj artıyor ve yağ hücrelerinin küçülmesini, azalmasını sağlıyor. Tedavi edilen bölgenin yağlanmasında gözle görülür oranda küçülme sağlanıyor, böylece vücudun daha zinde ve fit bir görünüm elde etmesi amacına hizmet edilmiş oluyor.

Haberin Devamı

Velashape, avantajlarıyla yaza formda bir girişi garantiliyor

Çapta küçülmede FDA onayı alan ilk cihaz olan Velashape, cerrahi olmayan Liposuction’a gerçek alternatif sunarak diğer yöntemlerden ayrılıyor. Yaz aylarında hızlı sonuçlar alınmasını ve formda bir vücuda sahip olmayı sağlayan uygulamanın diğer avantajları ise şu şekilde:

ü Selülit azaltan cihazlar kategorisinde FDA onayı alan, ilk Class II cihaz olarak farklılaşıyor.

ü Görünür sonuçlar için, 4 tedavi protokolü bulunuyor.

ü En iyi sonuçlar için Elos teknolojisinden faydalanılıyor.

ü Karın, kalça ve uylukları 30 dakikadan daha az sürede tedavi etme imkanı sunuyor.

ü Adipositlerin yağ yakım hızını uyarıyor.

Divinia Güzellik Merkezi’nde uygulanan Velashape ile siz de sağlığınızdan ödün vermeden yaza zinde ve fit bir vücutla giriş yapabilirsiniz.

Yazarlar