Yılbaşı Gecesi Kombin Önerileri

Yeni bir yıl, yepyeni umutları ile kapının önünde dikiliyor. İçeriye girip, hayatımızın rakamlarına yansımasına da az kaldı. Plan ve programlar kafaların içinde dönme dolap gibi dönüp dururken plana, yere ve durumlara göre kombin önerileri de değişiyor. Hayaller ve gerçekler kısmında öncelik, soğuk günlere karşı tutarlı giyinmekten başlıyor aslında. Hayal ettiğiniz ve gerçeğe dönüştürdüğünüz kombin yeni yılda size sağlık temennisini biraz eksik olarak sunabilir. Bu yüzden de mini elbise, etek kombinlerinizi kalın külotlu çoraplar giyerek tamamlamanızı öneririm. En azından klişeleşmiş mesajların başında yer alan yeni yılın sağlık, mutluluk, aşk getirmesi dileğindeki sağlığa daha fazla yakınlaşmak için.

Haberin Devamı

Yılbaşı Partisi Kombinleri

Yılbaşı akşamı dostlarınızla mütevazi bir şekilde geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Ev partisi kombin önerilerinde biraz yeni yılın coşkusuna gönderme yapabilir ama bu coşkuyu aynı zamanda da sadeleştirebilirsiniz. Böyle bir kombin fikri içinde en uyumlu seçim payetlerden geçiyor. Pul payet işlemeli etek, şortları kazaklarla kombinleyebilir ve şık ama sade bir görünümü de kesinleştirebilirsiniz. Bunun dışında tek parça seçimi yapmak ve yılbaşı elbisesi modelleri arasından bir seçim yapmak istiyorsanız da kendinizi kadifenin emin ve yumuşak dokusuna bırakabilirsiniz.

Kadife elbise modelini daha sportif bir şekilde yorumlamak için kemer ve triko ceketler ya da kısa botlar giyebilirsiniz.

Romantik Bir Yıl

Işıltılı bir kombin yerine yeni yıl akşamında romantik ve asi bir duruşta kazanmak pekala mümkün. Hem de bunu dantelli elbise ve deri ceket kapsamında kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Hem 70'lerin romantik tarzı hem de glam grunge karışımı için dantelli elbiselerinizi, kısa deri ceketlerinizle tamamlayın.

Tül Etek ve Kazak

Kabarık ve abartılı etek modeli denildiğinde tütü etek modelleri gelir aklımıza. Herkesin beğendiği ama herkesin giymek için asla cesaret edemeyecekleri arasındadır. Tütü etekleri beğeniyor ama bir türlü cesaret toplayamıyorsanız eğer, cesur bir yıl için yılbaşı akşamı kombininiz hazır. Tül eteği balıkçı yaka kazaklarla kombinleyebilir ve abartılı diye abarttığınız görüntüyü dengeleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kırmızı Elbise

Bir klasiktir kırmızı elbiseler yeni yıl akşamları için. Hatta kırmızı olan ne varsa üzerimize geçirdiğimiz, şansın artmasını dilediğimiz yandadır, yanımızdadır. Klasik bir seçim için midi bir kırmızı elbise ile gecenin şık stili olmaya hazırlanın. Şıklık dozunu arttırmak için nude topuklu ayakkabılarınızı da unutmayın.

Yepyeni bir yılda hayal etmekten vazgeçmeyin. Blog adresim 'ye uğramayı da ihmal etmeyin. Hayal ettiklerinizi yanınızda bulmanız dileği ile...