Advertorial E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!
Sponsorlu

E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!

08.04.2024 - 10:53 | Son Güncellenme:

E-ticaret ve dijital pazarlama alanında liderliğini kanıtlayan MZN Danışmanlık, Van Teknokent’te yeni ofisini açtı. 5. Ofislerinde devlet destekli Ar-Ge ve yazılım projelerini yürütecek olan MZN Danışmanlık Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandıracak yeni bir girişime daha imza attı.

E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı

MZN Danışmanlık kurucusu Mert Yiğit Yıldız, “MZN Danışmanlık olarak biz, e-ticaret ve dijital pazarlama konusunda derin bilgi birikimi ve tecrübe sahibiyiz. Amazon ADS ile iş birliğimiz, bu alanda sunmuş olduğumuz kaliteli hizmetlerimizin bir yansımasıdır. Türkiye’de e-ticaret yazılımlarını geliştiren, devlet desteği alan bir Teknokent şirketi olarak, e-ticaret sektörünün geleceğine yön vermekteyiz.” şeklinde konuştu. 

Yaptığı projelerle Amazon ile olan resmi iş ortaklığını bir adım daha ileriye taşıyan MZN Danışmanlık, teknoloji ve eğitim alanındaki çalışmalarıyla 50.000 e-ticaret uzmanını sektöre kazandırdı. Şirketin kurucusu Mert Yiğit Yıldız, “E-Ticaret alanında 50.000 uzman yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz” İfadelerini kullanırken, bu önemli başarının ardında yatan stratejileri ve MZN Danışmanlık’ın gelecek planlarını paylaştı. 

Eğitim programları hakkında da bilgiler veren MZN Danışmanlık Kurucusu Mert Yiğit Yıldız, kursların sadece teorik bilgilerle sınırlı kalmadığını, kursiyerlerin gerçek dünya senaryolarıyla hazırlanarak, pratik yapma ve gerçek projeler üzerinde çalışma imkanı bulduğunu belirtti. Eğitimlerin, e-Devlet üzerinden görülebilen, resmi üniversite sertifikaları ile desteklendiğini, İstanbul Üniversitesi eğitmen sertifikasına sahip 30 uzman eğitmenin öğrenciler için titizlikle çalıştığını ifade etti. 

Yıldız, MZN Danışmanlık’ın danışmanlık hizmetlerinin kalitesine dair, “Amazon e-ticaret danışmanlık hizmetlerimizde önceliklerimiz arasında dürüstlük, başarı ve etkinlik yer almakta. Müşterilerimize, işlerini büyütmeleri ve rekabet avantajı elde etmeleri için stratejiler sunuyoruz. İnovasyon bizim için kritik öneme sahip ve e-ticaret eğitimlerimizi dijital yeniliklere entegre ediyoruz. Eğitim programlarımıza finans ve yapay zeka gibi yenilikçi konuları da dahil ediyoruz.” diyerek açıklamada bulundu. 

Bu başarılı gidişat ve eğitim programlarının kalitesi, MZN Danışmanlık’ı Amazon ADS’nin resmi iş ortağı yapma yolunda büyük bir rol oynadı. MZN Danışmanlık Kurucusu Mert Yiğit Yıldız, şirketin geleceğe yönelik hedefleri hakkında, “Hedefimiz, e-ticaret ve dijital pazarlama alanında global bir merkez olmak. Bu doğrultuda, eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirip, yeniliklerle güçlendirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İlandır