Advertorial İş Sanat’tan “Şefin Tavsiyesi” ile müziğin tarihinde yolculuk
Sponsorlu

İş Sanat’tan “Şefin Tavsiyesi” ile müziğin tarihinde yolculuk

09.06.2021 - 11:38 | Son Güncellenme:

İş Sanat yaz dönemi projelerinden “Şefin Tavsiyesi” sanatseverlerle buluşuyor. İnsanlığın çağlar boyu duygu, düşünce, özlem ve dileklerini dile getirdiği, dünyanın ortak dili olan müziği ve müziğin evrimini anlatan “Şefin Tavsiyesi” başlıklı video dizisi aralarında güzel sanatlar, felsefe, gastronominin de yer aldığı, müziğin gelişimine eşlik eden disiplinlerin müzikle olan ilişkisine odaklanacak.

İş Sanat’tan “Şefin Tavsiyesi” ile  müziğin tarihinde yolculuk

“Müzik nedir” sorusuyla başlayan program, orkestra şefi, besteci Murat Cem Orhan ve tiyatro sanatçısı Alper Saldıran’ın birlikteliğiyle gerçekleşiyor. İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından yayınlanan 5’er dakikalık videolardan oluşan Şefin Tavsiyesi yaz boyunca izleyicisiyle buluşacak.

Müziğin temel özellikleri, tarihsel gelişimi ve çok sesli batı müziği biçimlerinin de yer aldığı kategorilerde bilgiler sunan “Şefin Tavsiyesi”, müziğin evrimini başta çocuklar olmak üzere tüm yaş grubundaki müzik tutkunlarıyla paylaşıyor.

İlk bölümü 8 Haziran’da İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından yayınlanan Şefin Tavsiyesi, her hafta yeni bir içerikle seyircisi ile buluşacak.

Sponsorlu İçerik