Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Suavi, 'Çocuk Evi' projesi için söyledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahneye çıkan özgün müziğin güçlü seslerinden Suavi, Datça ilçesinde yapılması planlanan 'Çocuk Evi' projesi için sevilen şarkılarını söyledi.

|

Datça Kadın İş Gücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği tarafından hayata geçirilmesi planlanan Datça Çocuk Evi Projesi'ne destek için konser düzenlendi. Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi'ndeki konserde, özgün müziğin güçlü seslerinden Suavi sahne aldı.

Konseri; Datça Kadın İş Gücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği Başkanı Menşure Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon'un da aralarında bulunduğu yaklaşık 400 kişi izledi.

Suavi, 'Drama Köprüsü Türküsü', 'Turnalar' ve 'Hiç Ayrılmadık Seninle' şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Yaklaşık iki saat süren konserde Suavi, sevenlerine keyifli bir gece yaşattı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.