Bilgi Rehberi BJK-TS TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ: Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

BJK-TS TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ: Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

23.05.2024 - 16:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş-Trabzonspor maçı için geri sayım sürüyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bu akşam oynanacak olan mücadelede Türkiye Kupası'nın sahibi olan takım belli olacak. Peki Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

BJK-TS TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ: Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig'de beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş, Türkiye Kupasını müzesine götürerek 11. kez kupanın sahibi olmayı hedeflerken Trabzonspor ise tarihinde 10. kez kupayı kaldırmayı istiyor. Maçın başlamasına saatler kala maçın canlı yayın bilgileri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Trabzonspor Türkiye Kupası final maçı bu akşam saat 20:45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Kritik mücadele ATV ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

BJK-TS TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI CANLI YAYIN BİLGİLERİ: Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ BİLETİ ALMAK İSTİYOR!

Türkiye Kupasını müzesine götürerek Avrupa'nın iki numaraları organizasyonu olan Avrupa Ligi'ne play-off etabından dahil olmak isteyen Siyah Beyazlılar kupayı kaldırması halinde hem çok kötü geçen sezonu kupa ile taçlandırmış, hem de önümüzdeki sezon Avrupa Ligi'ne play-off etabından katılma şansı elde etmek istiyor.

TRABZONSPOR KUPAYI 10. KEZ KALDIRMANIN PEŞİNDE!

Daha önce 9 kez müzesine götürdüğü Türkiye Kupası'nı bu akşam oynanacak olan final maçını kazanarak müzesine 10. kez götürmenin hesaplarını yapan Trabzonspor, Süper Lig'i 3. sırada bitirmeyi garantiledi. Bordo-Mavili takım kupayı kazanması halinde Avrupa Ligi play-off turuna kalmaya hak kazanacak. Kaybetmesi halinde ise 2. ön eleme turundan Avrupa Ligi'ne başlayacak.

 

Yazarlar