Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, şimdiye kadar yaptırdığı estetikler için ne kadar para harcadığını ilk kez açıklamış:
“300 bin dolar, yani 11 milyon 800 bin lira civarında.”
Bir story paylaşımından 200 bin lira aldığı yazılan Danla Bilic’in güzellik uğruna mide küçültme ameliyatı, burun estetiği, kalça dolgusu gibi operasyonlar için bir daire parası kadar harcama yapması kendi tercihi, o yüzden ilgilendirmiyor beni.
Sadece estetik operasyonları için 300 bin dolar harcayan Danla Bilic’in bu süreçte ne kadar vergi ödediği ise maliye uzmanlarını ilgilendiren bir konu...
Danla Bilic, şayet vergi uzmanlarını beklemeden, “İşte yıllar itibarı ile ödediğim vergiler” deyip, belgelerini açıklarsa onu da seve seve yayınlarım valla.
Türkiye düşmanı Hintli uzmanlar!
Pakistan’la aralarında çıkan son mini savaşa kadar Hindistan’la Türkiye, Hintlilerle Türkler arasında bir sorun yoktu. Hintli dolar milyonerlerinin çoğu düğünlerini Türkiye’de yapıyordu.
Pakistan’ın yaptığı siber saldırı sonrası sınırına yakın şehirlerdeki elektrikleri kesmesi, Hindistan’ın yaşadığı bu elektronik körlük sırasında bazı uçaklarını kaybetmesinden sonra belli bir kesim Türkiye’ye düşman kesildi.
Çünkü onlara göre Pakistan, bunu Türkiye’den aldığı elektronik savunma sistemi sayesinde yaptı.
Hâl böyle olunca anında Türkiye’ye karşıt boykot başladı, bütün tatil rezervasyonları iptal edildi, Hindistan’da iş yapan Türk şirketlerinin işleri zorlaştı. Hint televizyon kanallarına çıkıp, Hindistan’ın Türkiye’ye nükleer bomba atmasını isteyen emekli komutanlar bile oldu.
Hindistan’daki bu Türkiye nefreti geçmeden bir uçak kazası oldu. Londra’ya gitmek için havalanan ve içinde 240 kişinin olduğu uçak kısa bir süre sonra bir yerleşim birimine düştü. Boeing 787-8 tipi yolcu uçağından bir kişi sağ kurtuldu. Uçağın düştüğü yerde de ölenler oldu.
‘Uçak Kazası Raporu’ adlı belgeselin her bölümünü izlemiş biri olarak uçakların niye düştüğünün ortaya çıkmasının uzun bir süreç olduğunu, uzmanların en sağlıklı verileri uçakların kara kutularından aldığını biliyorum.
Hindistan’da düşen uçağın daha kara kutuları bulunup, incelemeye gönderilmeden Hindistan’daki Türkiye düşmanı şarlatanlar televizyon ekranlarına çıkıp iftiralarına başladı:
“Air India’nın filosundaki Boeing 787-8 tipi uçağın bakımını Turkish Teknik yaptı. Bu kazanın sebebi Türkler.”
ABD’nin önde gelen gazetelerinden New York Times bile bu Hint şarlatanın bu deli saçması iddiasını okurlarına haber olarak sundu.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bu iddiayı yaptığı şu açıklamayla yalanladı:
“Air India ve Turkish Technic arasında 2024-2025 yıllarını kapsayan anlaşma yalnızca B777 tipi geniş gövdeli uçakların bakımını içermektedir. Kazaya konu Boeing 787-8 Dreamliner uçağı bu anlaşma kapsamı dışındadır. Turkish Technic tarafından bu tipte bir Air India uçağına bakım yapılmamıştır.”
Hintli bir şarlatanın Türkiye karşıtı iddiasını haber yapan New York Times, bu açıklamaya yer verir mi?
Sanmıyorum.
Çünkü yalanın alıcısı çok, gerçeğin tarafına bakan yok.
Kıbrıs Rumları, Yunanlılar ve Ermenilerin ardından yalanları ve iftiralarıyla Türkiye’yi karalamaya kalkanlar arasına Hintliler de katıldı.
Türkiye’den yıllarca birçok Türk, arınmak için Hindistan’a gidip, meditasyon yapıyordu.
Onların arınırken Hindistan’da bıraktıkları günahlar ve kovdukları kötü enerji, bize karşı güç birliği mi oluşturdu yoksa?
GÜNÜN SÖZÜ
“Evlilik bir hapishane değil, içinde daha yüce şeylerin yetiştirildiği bir bahçe olmalıdır.” (Nietzsche)
Özay Şendir
MOSSAD’ın arka bahçesi, Evin Cezaevi’nin sırrı
15 Haziran 2025
Didem Özel Tümer
Türkiye’nin önceliği diplomasi
15 Haziran 2025
Abbas Güçlü
İşsizlik mi iş bilmezlik mi (3)
15 Haziran 2025
Zeynep Aktaş
Altın roketledi borsa tedirgin
15 Haziran 2025
Güldener Sonumut
Yanlış hesap Washington’dan döndü
15 Haziran 2025