Bilgi Rehberi Derin Sular oyuncuları kim? Derin Sular (Underwater) filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Derin Sular oyuncuları kim? Derin Sular (Underwater) filmi konusu ve oyuncu kadrosu

12.09.2022 - 19:20 | Son Güncellenme:

Derin Sular filmi orijinal adı ile UnderWater, 2020 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde ise Kristen Stewart ve Vincent Cassel gibi isimler. Film, ABD yapımı ve bilimkurgu, aksiyon ve korku türünde hazırlandı. Peki, Derin Sular filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Derin Sular oyuncuları kim Derin Sular (Underwater) filmi konusu ve oyuncu kadrosu

ABD'nin sevilen yapımlarından Derin Sular, 2020 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini William Eubank üstlenirken senaryosunu da Brian Duffield ve Adam Cozad kaleme aldı. İşte, Derin Sular filmi detayları...

Haberin Devamı

DERİN SULAR FİLMİ KONUSU

Deprem sonucu yeraltındaki laboratuvarları yıkılan araştırmacı sualtı mürettebatının, güvenliği sağlamak için verdikleri mücadeleyi konu ediyor. Bir grup denizaltı ekibi, suyun altındaki laboratuvarlarında araştırma yapmaktadır. Çalışmaların devam ettiği sırada, okyanusun dibinde yıkıcı bir deprem meydana gelir. Deprem, laboratuvarın hasar görmesine neden olunca, araştırmacılar binlerce km denizin altında mahsur kalır. Ölüm kalım savaşı veren ve en büyük korkularıyla yüzleşen ekibin bu süreçte karşılarına ummadıkları zorluklar çıkar.

DERİN SULAR OYUNCULARI

Kristen Stewart: Norah Price
T.J. Miller: Paul Abel
Jessica Henwick: Emily
Vincent Cassel: The Captain
John Gallagher Jr.: Liam Smith
Mamoudou Athie: Rodrigo Nagenda
Gunner Wright: Lee