Bilgi Rehberi MasterChef Kaan kimdir kaç yaşında? Kaan Noyanalpan aslen nereli?

MasterChef Kaan kimdir kaç yaşında? Kaan Noyanalpan aslen nereli?

14.08.2022 - 00:32 | Son Güncellenme:

MasterChef'te ana kadro için elemeler devam ediyor. Ana kadroya kalabilmek için mücadele eden isimler arasında yer alan Kaan Noyanalpan ilk turda şeflerden iki evet alarak bir üst tura yükselmişti. MasterChef'te ana kadroya kalan son isim olan Kaan Noyanalpan oldu. Peki Kaan Noyanalpan kimdir?

MasterChef Kaan kimdir kaç yaşında Kaan Noyanalpan aslen nereli

MasterChef'te ana kadro için mücadeleler devam ederken ekrana gelen 39. son bölümde ana kadroya kalan 12. yarışmacı olabilmek için kıyasıya bir rekabet yaşandı. İkinci tura kalan ve ana kadroda mücadele edecek olan son isim Kaan oldu. Peki MasterChef Kaan Noyanalpan kimdir?

Haberin Devamı

KAAN NOYANALPAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ?

MasterChef Kaan 27 yaşında İzmir'den yarışmaya katılıyor. 7 senedir mutfakta çalıştığını ifade eden Kaan insanın isteyip başaramayacağı hiçbir şey yoktur ifadelerini kullanmış tandır yatağında makarna ile iki evet alarak ikinci tura kaldı. İkinci turda Serhan-Gülcan ile mücadele eden Kaan adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Son olarak MasterChef'te ana kadroda mücadele edecek 12. ve son yarışmacı olma hakkını elde eden Kaan şeflere yaptığı Ballı dolgulu Makarna ile ana kadroya ismini yazdıran son isim olmasını bildi.

 

 

 

 

 

Yazarlar