Cadde Aşk 101 2. yeni sezon ne zaman? Aşk 101 yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

Aşk 101 2. yeni sezon ne zaman? Aşk 101 yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

09.09.2021 - 14:36 | Son Güncellenme:

İnternet dizilerinden biri olan Aşk 101'in 2. yeni sezon fragmanı bugün yayınlandı. İlk sezonu büyük beğeniyle izleyen izleyiciler ise dizinin yeni sezon tarihi için arayışa geçti. Aşk 101 yayınladığı fragmanda yayın tarihini de duyurdu. Peki Aşk 101 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Aşk 101 2. yeni sezon ne zaman Aşk 101 yeni bölüm fragmanında neler oluyor

Dizi severlerin merakla beklediği Aşk 101 ile ilgili gelişmeler bir bir yaşanıyor. Dizinin ilk sezonu ardından 2. sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak edenler 2. sezon haberiyle büyük sevinç yaşamıştı. Bugün yayınlanan Aşk 101 2. yeni sezon fragmanında ise yeni bölümlerin yayınlanacağı tarih açıklandı. Peki Aşk 101 ne zaman? İşte Aşk 101 2. yeni sezon tarihi...

Haberin Devamı

AŞK 101. 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aşk 101 30 Eylül 2021 günü Netflix üzerinden yayınlanacak.

AŞK 101 KONUSU NEDİR?

4 uyumsuz ve 1 örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen hikayesini anlatır. Hikayeyi anlatan Işık (Bade İşçil) çoktan yetişkin olmuş, yıllar sonra tekrar buluşmak için lise arkadaşlarına mektup göndermiştir. Yetişkin Işık'ın anlatımına ağırlıklı olarak 2000 ve öncesinin müzikleri de eşlik eder. Birbirinden farklı sebeplerden ötürü okul idaresiyle problem yaşayan Sinan (Mert Yazıcıoğlu), Kerem (Kubilay Aka), Eda (Alina Boz) ve Osman (Selahattin Paşalı) daha önce pek çok sefer atılma tehlikesi yaşamış ve neredeyse tüm öğretmenlerini bıktırmıştır. Okulun müdürü Necdet (Müfit Kayacan) okuldan atılmaları için fırsat kollarken onların okuldan atılmamaları için elinden geleni yapan tek öğretmen Burcu (Pınar Deniz) öğretmendir. Burcu öğretmenin tayinin çıktığını öğrendiklerinde gitmesini önlemek için onu okulun asi beden eğitimi öğretmeni Kemal'e (Kaan Urgancıoğlu) aşık etme planı yaparlar. Planın yürümesi için aşktan anlayan birilerine ihtiyaçları vardır. Okulun örnek öğrencilerinden Işık'ı (İpek Filiz Yazıcı) yardımcı olması için ikna ederler.

Haberin Devamı

AŞK 101 OYUNCULARI KİMLER?

Mert Yazıcıoğlu, Sinan
Kubilay Aka, Kerem
Alina Boz, Eda
Selahattin Paşalı, Osman
İpek Filiz Yazıcı, Işık
Pınar Deniz, Burcu
Kaan Urgancıoğlu, Kemal
Müfit Kayacan, Necdet
Bade İşçil, yetişkin Işık
Tuba Ünsal, yetişkin Eda