Cadde Chris Evans evde nikah masasına oturdu! Samimi törene ünlü akını

Chris Evans evde nikah masasına oturdu! Samimi törene ünlü akını

11.09.2023 - 10:44 | Son Güncellenme:

Marvel'ın sevilen karakteri 'Kaptan Amerika'ya hayat veren 42 yaşındaki ünlü aktör Chris Evans, 26 yaşındaki sevgilisi Alba Baptista ile Massachusetts'teki Boston bölgesindeki evlerinde düzenlenen samimi bir törenle evlendi. Yıldızlarla dolu davetli listesinde Robert Downey Jr, Chris Hemsworth ve Jeremy Renner gibi Chris Evans’ın Marvel'daki rol arkadaşlarının da yer aldığını açıkladı.

Chris Evans evde nikah masasına oturdu Samimi törene ünlü akını

Geçtiğimiz yıl People dergisi tarafından "yaşayan en seksi erkek" seçilen Chris Evans, son filmi Ghosted'ın galası için bulunduğu New York'taki AMC Lincoln Square Theater'da Entertainment Tonight'a röportaj vermişti.

Haberin Devamı

"SOHBET EDİLECEK HERHANGİ BİR YER"

Flört hayatı hakkında konuşan Evans, kendisinin ideal ilk buluşma noktasına ilişkin, "Sadece sohbet edebileceğiniz herhangi bir yer. İyi bir sohbet edebileceğiniz herhangi bir yer" demişti.

SÜRPRİZ NİKAH

Kaptan Amerika'nın yıldızı 42 yaşındaki Chris Evans, 26 yaşındaki sevgilisi oyuncu Alba Baptista ile nikah masasına oturdu. 42 yaşındaki Evans, 26 yaşındaki Alba ile olan ilişkisini ocak ayında paylaştığı bir videoda doğrulamıştı.

Chris Evans evde nikah masasına oturdu Samimi törene ünlü akını

YILDIZ YAĞDI

Ünlü çift Boston'daki evlerinde, aralarında Avengers serisinden rol arkadaşları Robert Downey Jr., Jeremy Renner ve Chris Hemsworth'ün de bulunduğu yıldızlarla dolu bir davetli listesinin konuk olduğu törenle evlendi.

Chris Evans evde nikah masasına oturdu Samimi törene ünlü akını

DAVETLİLERE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALATTILAR

Haberin Devamı

People dergisine göre; düğünde ayrıca John Krasinski, eşi Emily Blunt, Elsa Pataky ve Susan Downey de yer aldı. Bu yıldızlarla dolu sade tören için sıkı güvenlik önlemleri alınması da dikkatlerden kaçmadı. Davetliler törenden önce bir gizlilik sözleşmesi imzaladı.

Chris Evans evde nikah masasına oturdu Samimi törene ünlü akını

TÖRENE CEP TELEFONU ALINMADI

Bununla da yetinmeyen Chris Evans ve Alba Baptista, törende davetlilerin telefon kullanmasına da izin vermedi ve herkesin cep telefonları nikahtan önce toplandı. Bu önlem tören fotoğraflarının herhangi bir şekilde basına sızmaması için alındı.