Cadde Danilo Zanna kaç yaşında, kimdir, nereli? MasterChef Danilo eşi kim, boyu kaç?

Danilo Zanna kaç yaşında, kimdir, nereli? MasterChef Danilo eşi kim, boyu kaç?

26.04.2022 - 19:30 | Son Güncellenme:

MasterChef jürilerinden olan Danilo Zanna, Survivor 2022'ye konuk oldu. Ekranların sempatik Şef'i Danilo, 1982 yılında İtalya'da doğdu ve İtalya'nın yanı sıra Türk mutfağında da kendini geliştirdi. Yemek konusunda çeşitli programlarda yer aldı. Peki, Danilo Zanna kimdir?

Danilo Zanna kaç yaşında, kimdir, nereli MasterChef Danilo eşi kim, boyu kaç

Danilo Zanna, MasterChef Türkiye'deki başarılı jüri üyeliği ile adından söz ettiriyor. Zanna, ilk ekran deneyimini Zahide ile Hayata Yetiş programı ile elde etti. Ardından programlar da peş peşe geldi. Elin Oğlu programı ile adından söz ettiren Danilo Zanna hayatı...

Haberin Devamı

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde Prato, Toskana, İtalya'da dünyaya geldi. Aşçılığı aile mesleği olarak yapan başarılı isim, Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk mutfağı üzerine yemeklerin bulunduğu bir restoran açtı. Daha sonra ilk defa “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı.

Asıl çıkışını ise Planet Mutfak kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıyla oldu. Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı.

2015'ten itibaren yayınlanan "Elin Oğlu" ve kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekranlara geldi. Zanna son olarak Masterchef Türkiye programında jüri üyeliği yapmaktadır. 2012'de Tuğçe Demirbilek ile evlendi. Ancak çift 15 Aralık 2021 tarihinde boşandı. Ayrıca 2021'de Exxen'de yayınlanan MasterChef Junior'da sunuculuk yaptı. Ünlü şef Zanna, 1,81 boyundadır.