Cadde Hakan Taşıyan: Aklımızı başımıza almamız lazım!

Hakan Taşıyan: Aklımızı başımıza almamız lazım!

17.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçirdiği organ nakilleri, tedaviler ve doktorların çabaları sonrası hayata dönen Hakan Taşıyan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son dönemde sık sık yaşanan sağlık çalışanlarına şiddete karşı konuşan şarkıcı, hayatını doktorlara borçlu olduğunu söyleyerek bu olaylara tepki gösterdi.

Hakan Taşıyan: Aklımızı başımıza almamız lazım

Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Taşıyan, geçtiğimiz yıl karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Zor günlerin ardından yavaş yavaş sağlığına kavuşan 49 yaşındaki sanatçı, geçtiğimiz Mart ayında klip çekimine başlamadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

"SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Muhabirlerin, "Hastalık dönemi geçirdiniz. Bu zorlu süreç nasıldı? Sanat camiasından sizi hiç aramayan dostlarınız oldu mu? Ya da destek veren oldu mu?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Çok şükür sağlığıma kavuştum, sağlığım iyi. Her şey yolunda, kontrollerim devam ediyor. Yavaş yavaş sağlığım yerine geliyor" cevabını vermişti.

Hakan Taşıyan: Aklımızı başımıza almamız lazım

"CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"

Sanat camiasına kırgın olmadığını dile getiren Taşıyan, "Kimseye kırgınlığım, küskünlüğüm yok. Kendi yağımızda kavrulduk. Çok şükür ayaktayım. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Bu süreçte çok değerli Cumhurbaşkanımızdan, Sağlık Bakanımızdan ve Devlet Bahçeli'den Allah razı olsun. Hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Hep yanımda oldular" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"YENİ BİR HAYATA BAŞLADIM"

Ünlü şarkıcı, organ naklinin kendisine umut ışı olduğunu ve yeniden hayata döndüğünü belirterek, "Bana umut ışığı oldular. Tekrar hayata döndüm. Yeni bir hayata başladım. Şifa bekleyen hastalara umut ışığı olalım. Bir organ bir hayattır, umutsuz insanlarımıza umut olalım. Gönülden sevindirelim. İnsanları tekrar hayata bağlayalım" şeklinde konuşmuştu.

Hakan Taşıyan: Aklımızı başımıza almamız lazım

"YAŞAMIMI ONLARA BORÇLUYUM"

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Oldukça sağlıklı görünen Taşıyan, son dönemde artan sağlık çalışanlarına saldırı haberlerine tepki gösterdi.

Şarkıcı, "Doktorlar, hocalar yaşayacak ki biz yaşayalım. Böylesine elim saldırılar çok yanlış ve büyük bir hata. Ben uzun süre hastanede kaldım, yaşamımı onlara borçluyum. Onlar olmazsa ben olmazdım. Akıllı olmamız, aklımızı başımıza almamız lazım gelir" ifadelerini kullandı.

SAHNELERE DÖNÜYOR

Yakında sahnelerde olacağının müjdesini de veren Hakan Taşıyan, yeni albüm için şarkı seçmekle meşgul olduğunu sözlerine ekledi.