Cadde Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş

Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş

18.08.2023 - 16:59 | Son Güncellenme:

'Fifty Shades of Grey' (Grinin Elli Tonu) filmindeki 'Christian Grey' rolüyle tanınan İrlandalı aktör Jamie Dornan, İngiliz meslektaşı Henry Cavill'ın ilk kez 'Superman' olarak kırmızı pelerine kuşandığı 'Man of Steel' (Çelik Adam) seçmelerindeki başarısızlığını ve bunun nedenini anlattı.

Jamie Dornandan Superman itirafı Seçmelere pijamayla gitmiş

Grinin Elli Tonu ile şöhreti yakalayan Jamie Dornan, başrolü Gal Gadot ile paylaştığı aksiyon gerilim türündeki yeni filmi 'Heart of Stone'un tanıtımı için Happy Sad Confused podcast'ine katıldı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki oyuncu, Zack Snyder imzası taşıyan 2013 yapımı Man of Steel'de Superman'i canlandırmak için oyuncu seçmelerine katıldığını açıkladı.

Jamie Dornandan Superman itirafı Seçmelere pijamayla gitmiş

"KENDİ KOSTÜMÜMÜ GİYDİM"

Man of Steel'in seçmelere katıldığı tek çizgi roman filmi olduğunu belirten Jamie Dornan, seçmelerdeki kostüm seçimi hakkında konuştu.

Jamie Dornandan Superman itirafı Seçmelere pijamayla gitmiş

Sadece Superman için seçmelere katıldım. Çok eskidendi, Henry Cavill'in kadroya girdiği zaman. Muhtemelen 12 yıl önceydi. Kendi kostümümü giydim. Bu bir hata mıydı? Superman pijamasıydı, gerçek bir kostüm değildi. Gerçek Superman kostümünü giymeye yaklaşamadım. Stüdyo başkanlarıyla toplantılar yaptım ama onlar için hiçbir seçme sürecinde baaşrılı olamadım.

ÜÇ SUPERMAN FİLMİNDE OYNADI

Henry Cavill, Man of Steel seçmelerinde başarılı olmuş, 'Batman v Superman: Dawn of Justice' ve 'Justice League' filmlerinde de süper kahraman evreninin ünlü karekteri olarak izleyiciyle buluşmuştu.