Cadde KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ?

20.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bodrum’de süpriz bir şekilde Zeki Kadirbeyoğlu’yla nişanlanan Didem Erol, düğün alışverişi için Akmerkez’deydi.

KiM NEREDE GÖRÜLDÜ

Ayşe Boyner’e önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir arkadaşıyla Beymen mağazasından çıkan Boyner, yanına yaklaşan seyyar satıcının gömleğine nazar boncuğu iliştirmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Satıcının para istemesiyle zor anlar yaşayıp bir yandan da nazar boncuğunu çıkarmaya çalışan Boyner, gazetecilerin de fotoğraf çektiğini anlayınca iyice gerildi.


EN HIZLI
Bodrum’de süpriz bir şekilde Zeki Kadirbeyoğlu’yla nişanlanan Didem Erol, düğün alışverişi için Akmerkez’deydi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Erol, “Her şey çok hızlı gelişti. Ama biz sanki yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum” dedi.

EN CİDDİ
Can Ateş’de Kanyon’da rastladığımız isimler arasındaydı. Önce sinemaya giren Ateş daha sonra bir arkadaşıyla Gina’da akşam yemeği yedi.

EN MUTLU
Efe Özal eşi Sinem Özal ve kızı Serra’yla Kanyon’daydı. Küçük kızını kucağına alan Efe Özal ve ailesi alışveriş merkezini dolaştı.


EN KAÇAK
Neslişah Alkoçlar, basından köşe bucak kaçmaya devam ediyor. Geçen gün, Akmerkez’e giden Alkoçlar, giriş kapısının önünde basın mensuplarını görünce yön değiştirerek başka bir kapıdan alışveriş merkezine girmeyi tercih etti. Yüzünü saklamaya çalışan ve koşar adımlarla içeri giren Alkoçlar’a sorulan sorular ise yanıtsız kaldı.