Cadde Sıfır makyaj Simge Sağın!

Sıfır makyaj Simge Sağın!

03.11.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Sahne performansı ve iddialı paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mekanda kameralara yansıdı. Ünlü popçu, makyajsız haliyle dikkat çekti.

Sıfır makyaj Simge Sağın

Güzel şarkıcı Simge Sağın, son dönemde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

"MÜZİK BİRLEŞTİRİCİDİR"

Beşiktaşlı olmasına rağmen sarı-kırmızılı takımın kalbinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen ünlü isim, bir konserinde şu ifadeleri kullanmıştı:

Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı. Tribünlerde sadece 'Aşkın Olayım'ı değil, 'Öpücem'i de duyuyorum. Ne mutlu bana! Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur.

Sıfır makyaj Simge Sağın

MAKYAJSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

42 yaşındaki Sağın, son olarak önceki akşam Nişantaşı'nda yer alan bir mekanda objektiflere takıldı. Spor salonundan çıktıktan sonra yemek yemeye giden ünlü isim, saatlerce bir arkadaşı ile birlikte mekanda sohbet etti.

Sıfır makyaj Simge Sağın

Güzel şarkıcı, makyajsız hali ile dikkatleri üzerine çekti.

Sıfır makyaj Simge Sağın

HEDEFİNE ULAŞTI

Öte yandan ünlü popçu, geçtiğimiz günlerde pilates ve sağlıklı beslenme ile 46 kiloya düştüğünü açıklamıştı. Simge, son halini, "46 kilo" notu ile sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaşmıştı.