Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?

'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?

27.12.2023 - 08:04 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 68'inci bölümünde annesini kanlar içine bırakan Uzay, soluğu Kalender Ailesi’nin evinde aldı. Çalan kapıya bakan Türkan, ne olduğunu anlayamadan Uzay tarafından rehin alındı.

Üç Kız Kardeşte Türkanı rehin alan Uzay, ne yapacak

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünde; Kalender Ailesi Dönüş ve Serdar için toplandığında beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalırlar.

SOMER ANNESİNİN YAŞADIKLARINI ANLAMAYA ÇALIŞIYOR

Kormanlar Rüçhan’ın intiharıyla sarsılır. Türkan, son anda ölümün eşiğinden Rüçhan'ı kurtarırken Somer o anlara şahit olur. Türkan, Rüçhan’ın intihar girişiminin geçmişine dayandığının farkına varır.

Haberin Devamı

 

TÜRKAN, RÜÇHAN'I KURTARDI! - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 Rüçhan'ın intiharıyla sarsılan Korman Ailesi, her geçen gün güç kaybetmeye devam eder. Özer ise tüm bunların sorumlusunun Türkan olduğunu düşünür ve öfkelenir. Somer ise annesinin neler yaşadığını anlamaya çalışır.

Üç Kız Kardeşte Türkanı rehin alan Uzay, ne yapacak

SOMER, ANNESİNİN GEÇMİŞİNİ ÖĞRENDİ! - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SÖZ VERDİLER

Rüçhan geçmişine takılıyken ailesi ve kendisi için adımlar atmaya başlar. Kormanlar Zeytincilik yavaş yavaş kan kaybetmeye başlarken Türkan ve Somer ise güçlü kalıp yeniden aile olmak için birbirlerine söz verirler.

Dönüş Müjgan’dan gelen bir telefon sonrası Uzay’ı ziyaret eder. Bu ziyareti Serdar öğrendiğinde hoş karşılamaz ve Dönüş’le sorun yaşarlar, Serdar sonrasında kararlılıkla Sadık’la hayırlı bir iş için konuşmaya gider.

Üç Kız Kardeşte Türkanı rehin alan Uzay, ne yapacak

KORMANLARDA KAOS BÜYÜYOR! - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KALENDER AİLESİ'NİN EVİNE BASKIN

Kalender Ailesi Dönüş ve Serdar için toplandığında beklenmedik bir tehditle karşı karşıya kalırlar. Uzay, önce annesini yaralar sonra da Kalender Ailesi'nin evine baskın yapar. Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?

Üç Kız Kardeşte Türkanı rehin alan Uzay, ne yapacak

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'da Kanal D'de!