Cadde 'Üç Kız Kardeş'te yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen!

'Üç Kız Kardeş'te yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen!

24.01.2024 - 08:23 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 71'inci bölümünde Kartal'dan bitmeyen öfkesinin hesabını soran Derya, yıllardır gizli kalan gerçeği bir çırpıda söyledi.

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

Dizinin yeni bölümünde; Rüçhan Adnan’dan duyduklarının etkisindeyken, Somer gerçeklerden annesinin haberinin olmasını istemez. Rüçhan'ı uyaran Somer, son derece sert ve kararlıdır.

 ÖZER'E TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI! - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADNAN'I UYARDI

 

Somer Adnan'ın karşısına çıkar ve ailesini korumak ister. Adnan'ı tehdit eden Somer, ailesinden uzak durması konusunda Adnan'ı uyarır.

Üç Kız Kardeşte yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen

Haberin Devamı

KORMANLAR'A HACİZ ŞOKU

Sevilay, cezaevinden çıkmak için Adnan'dan destek ister. Sevilay, Kormanlara karşı Adnan'la işbirliği yapmak ister. Adnan, Sevilay'la anlaşacak mı? Kormanlar, Adnan'ın baskısıyla zor günler yaşarken haciz şokuyla daha da zor duruma düşer. Somer, polisleri ve haciz memurlarını engelleyemez. Kormanlar, evlerine gelen hacizle yıkılır.

Üç Kız Kardeşte yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen

KORMANLARA HACİZ GELDİ! -İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin final sahnesinde;

Özer'in polis eşliğinde evden alınması Rüçhan'ı bir kez daha yıkar. Annesini çıplak ayakla sokakta koşerken bulan Somer, onu Sadık'ın evine götürür. Ev halkı, gururundan eser kalmayan Rüçhan'ı karşılarında görünce büyük şok yaşarlar.

Rüçhan, Somer ve Özer'in perişanlığını gören Derya, Kartal ile buluşur.

Üç Kız Kardeşte yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen

GERÇEĞİ BİR ÇIRPIDA SÖYLEDİ

Kartal'dan bitmeyen öfkesinin hesabını soran Derya, yıllardır gizli kalan gerçeği bir çırpıda söyler:

O kadın senin öz annen!

Üç Kız Kardeşte yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen

Kartal şüphelerinin peşindeyken, Somer bildiği gerçekleri daha ne kadar saklayacak? Kartal duyduğu gerçeklerle nasıl başa çıkacaktır?

RÜÇHAN, KALENDER AİLESİ'NE SIĞINDI! -İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'da Kanal D'de!