CaddeYedi nikâh şahitli, iki assolistli düğün

Yedi nikâh şahitli, iki assolistli düğün

30.06.2008 - 01:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın oğlu Soner Yılmaz ile Sırma Hansaray’ın düğününde sahneye Ebru Gündeş ve Sibel Can çıktı

Yedi nikâh şahitli, iki assolistli düğün

Devlet eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı İşadamı Mehmet Ali Yılmaz, oğlu Soner Yılmaz’ı, muhteşem bir düğün ile evlendirdi. Soner Yılmaz ile Sırma Hansaray’ın nikâhını Kadiköy Belediye Başkanı Selami Öztürk kıydı, TBMM Başkanı Köksal Toptan, İsmet Sezgin, Orhan Oğuz, Hikmet Çetin, Sedefhan Oğuz, Yılmaz Büyükerşen de nikâh şahidi oldu.
Törenin ardından Meclis  Başkanı Köksal Toptan, evlilik cüzdanını gelin Sırmahan Sayar’a verdi.  Düğün törenine Orhan Gencebay, Adnan Şenses, Perihan Savaş, Mustafa Topaloğlu, Mehmet Ağar gibi isimler ve çok sayıda spor adamı katıldı. Bin kişinin katıldığı düğün töreninde Sibel Can ile Ebru Gündeş sahneye çıkıp şarkılarıyla geceye renk kattı.

Yedi nikâh şahitli, iki assolistli düğün



Türban saç diplerini yara yapmış!
Mustafa Topaloğlu’nun türbanlı eşi  Derya Topaloğlu bu kez türbansızdı.  Derya Topaloğlu, “Türbandan dolayı, saç diplerim yara oldu. Yaklaşık altı ay tedavi gördüm, daha sonrada türban takmayı bıraktım” dedi.



Yedi nikâh şahitli, iki assolistli düğün


Mehmet Ali Yılmaz, Çırağan Sarayı’ndaki düğünde sahneye çıkan Ebru Gündeş ve Sibel Can ile dans etti.
KEŞFETYENİ
Ünlü oyuncu dünyaevine girdi! Gelinliği dikkat çekti
Ünlü oyuncu dünyaevine girdi! Gelinliği dikkat çekti

Cadde | 22.06.2025 - 09:26

'Adı Efsane', 'Cennet'in Gözyaşları', 'Bir Deli Rüzgar', 'Güvercin' ve 'Üç Kız Kardeş' gibi dizilerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Almila Ada, sevgilisi İhsan Çilsal ile evlendi.