Cumartesi Batı’ya yolculuk

Batı’ya yolculuk

08.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Moda tasarımcılarının Vahşi Batı’ya duyduğu sevgi  2018-19 Sonbahar-Kış sezonuyla birlikte zirveye ulaşıyor. Hem kadın hem de erkek podyumlarını etkisi altına alan bu trende kayıtsız kalmayın.

Batı’ya yolculuk

Şerifler, çılgın rodeocular, kankan dansçıları ve elbette kovboylar! Sonbahar sezonu, nerede olursanız olun size kendinizi Amerika’nın batısında gibi hissettirecek trendler geçidiyle karşımızda. Başrolde ise elbette süet püsküller, sivri burunlu botlar ve kovboy şapkaları var. Christian Dior’un Resort 2018 defilesini pek çok dizi ve filmin de çekildiği Upper Las Virgenes kanyonunda düzenlemesiyle doruk noktasına çıkan bu akıma Etro, Hermes, Louis Vuitton ve Versace de dahil oluyor. Şimdi cesur olma zamanı!

Haberin Devamı

Batı’ya yolculuk

Biraz Red Kit, biraz Eastwood

Moda dünyası bu sezon yalnızca Calamity Jane’e değil, Clint Eastwood’a ve hatta Red Kit’e hayranlık duyanlara da hitap ediyor. Coach, Astrid Andersen, John Lawrence gibi markaların koleksiyonlarında yer alan biyeler, şapkalar, botlar, deri pantolonlar ve denim detaylı ceketler, Western filmlerini seven erkekler için sonbahar modasını daha ilgi çekici kılacak.

Batı’ya yolculuk

Stil ipuçları

Geniş omuzlar, bele oturan elbiseler, ya çok bol ya da çok dar paçalı pantolonlar… Gördüğünüz gibi Vahşi Batı stilinde orta yolu bulan formlara yer yok. Kıyafetleriniz mutlaka siluetinizi ortaya çıkaran netlikte olmalı.

Kahverengi, siyah, hardal sarısı ve indigo mavisi, Western stillerinin olmazsa olmaz renkleri. Ancak bu sezon kırmızı, yeşil ve turuncunun daha canlı tonlarını da oyuna dahil edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sezonun bir diğer favorisi olan ekose deseni, en az İskoçya’ya olduğu kadar Amerika’nın Batı’sına da yakıştığını kanıtlıyor. Ekose desenli ‘oduncu’ gömleklerini özlediyseniz, şimdi yeni bir tane edinmenin tam zamanı.

Deri, süet ve denim hiç kuşkusuz kovboylara en çok yakışan materyaller. Hepsini aynı anda kullanmakta hiçbir sakınca yok!

Batı’ya yolculuk

Alış veriş

Kovboy botları da pembeyle iyi anlaşabilir… Zara’daki bu botlar yanlarındaki elastik bantlar sayesinde her bilek ölçüsüne uyum sağlıyor. Fiyatı 329.95 lira.

Batı’ya yolculuk

Bu sezon Vahşi Batı stilini renkli bir yorumla sunan Etro, klasik kovboy kemerlerine de etnik bir hava katmış. Bu model
470 dolar.

Batı’ya yolculuk

Sonbahar geldi diye rengarenk ponponlardan vazgeçmek zorunda değiliz. Mango kovboy şapkası, geride bıraktığımız
yazın favori detayını yeni mevsime taşıyor. 199.90 lira.

Batı’ya yolculuk