Cumartesi Bu hafta ne var ne yok?

Bu hafta ne var ne yok?

23.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Haftasonu plan yapmadıysanız konser, tiyatro, sinena gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...

Bu hafta ne var ne yok

Televizyonda N’oluyo

Haberin Devamı

En büyük zaafı aşk

“Scandal”, “Grey’s Anathomy” ve “How To Get Away With Murder” izleyenlerden misiniz? O zaman “The Catch” aradığınız yeni dizi olabilir! Amerika’nın en başarılı kadın yapımcılarından biri olan Shonda Rhimes’in yeni dizisi “The Catch” güçlü bir kadının hikayesini anlatıyor. Bu güçlü ve başarılı kadın ajanın en büyük zaafı ve zayıflığının aşk olduğunu anlamamız uzun sürmüyor. Aradığı suçlunun kendi sevgilisi olduğunu anlayınca işler arap saçına dönüyor. IMDb notu 7.2, şimdilik dört bölüm yayınlandı (Dizimax). Rhimes’ın dizilerini ve bu tarz aşk kokulu suç hikayeleri seviyorsanız göz atmanızda fayda var.

İzlememek kayıp

Geçtiğimiz yazın en iyilerinden olan “Narcos”un ilk sezonunu izlemediyseniz ikinci sezona başlayana kadar kesinlikle izlemelisiniz! Kahvehanelerde “Escobar 1 milyon dolar yakmış abi, sırf kızı ısınsın diye! Aslında çok iyi adammış da yolu yanlış tabii!” diye bol bol muhabbeti dönen Pablo Escobar’ın hayatını merak ediyorsanız, suç dramaları ilginizi çekiyorsa bu diziyi izlememeniz bir kayıp diyebiliriz. IMDb notu 9.0 olan dizi, Netflix’in en iyi özgün yapımlarından biri. Pablo Escobar’ı canlandıran Wagner Moura’yı ise ayakta alkışlamak isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

BUGÜN

23 Nisan’a özel

- Kemer Country Club ve Chicco, 23 Nisan Olimpiyatları Çocuk Şenliği düzenliyor. Şenlik kapsamında büyükler için doğa içinde yürüyüş ve farklı yemeklerin; çocuklar içinse bowling, şişme oyun, bisiklet, balıkçılık, futbol parkurları ve midillilerin olduğu renkli bir panayır olacak. Etkinlik saat 13.00-17.00 arası Kemer Country Club’da.

- Trompetin usta ismi Ibrahim Maalouf saat 19.00’da ilk kez Volkswagen Arena’da! Biletleri 35 ile 85 lira arasında.

- 3. Uluslararası İstanbul Klasik Gitar Festivali’nin bugünkü konuğu Amos Lora Flamenko Beşlisi. Saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki konserde biletler
34, 56 ve 78.5 lira.

YARIN

Devasa balonlar

- “Crazy Bubble Show”, Tuzla’daki Viaport Marina’da. Saat 14.00-17.30 arasındaki etkinlik ücretsiz.

- Raffles İstanbul Zorlu Center, küçük misafirlerine eğlenceli bir pazar brunch’ı sunuyor. Saat 11.25’teki brunch’ta Gymboree Play&Music’in çocuklara özel etkinlikleri de olacak. Fiyatı 185 lira.

Haberin Devamı

- Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası saat 11.00 ve 14.00’te TİM Maslak Show Center’da “Mozart’ın Sihirli Dünyası” isimli ünlü operadan bölümler seslendirecek. Biletler 20, 30 ve 50 lira.

- 7. Uluslararası İstanbul Street Dans Karnavalı, saat 16.00’da Maslak XLarge Club’da. Biletler 40 lira.

KONSER

Gülben Ergen yeni albümü “Kalbimi Koydum” ile cuma günü saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde. Biletler
45 ile 100 lira arasında.

- Avrupa’nın tek tipik Arjantin tangosu orkestrası BAND-O-NEON Gran Orquesta Típica de Tango, salı günü Harbiye CRR Konser Salonu’nda. Saat 20.00’deki konserde biletler 53.5 ile 133.5 lira arası.

- Modern caz ve hiphop’ı ustaca harmanlayan Amerikalı vokalist Jose James çarşamba saat 21.30’da Salon İKSV’de. Biletler 39.5 ve 50.5 lira.

- Saksafoncu ve opera sanatçısı Hakon Kornstad, Akbank Sanat’ta. Çarşamba günü Saat 20.00’deki konserin biletleri
13 ve 23 lira.

Haberin Devamı

- Efsanevi klasik müzik yıldızlarından viyolonsel virtüözü Mischa Maisky, piyanist kızı Lily Maisky ve kemancı oğlu Sascha Maisky’yle CRR Konser Salonu’nda. Perşembe saat 20.00’deki konserde biletler 23.5 ile 93.5 lira arasında.

- 60’lı yıllardan bu yana birçok sanatçıya ilham kaynağı olan Meredith Monk, perşembe günü saat 21.00’de Zorlu PSM’de. Biletler 40, 60 ve 80 lira.

- Athena sevilen şarkılarıyla saat 23.00’te Garajistanbul’da. Cuma günkü konserde biletler 45 ve 100 lira.

TİYATRO

Demet Evgar, Okan Yalabık, Engin Hepileri ve Bülent Şakrak’ın oynadıkları “39 Basamak”, salı günü saat 20.30’da Zorlu PSM’de. Biletler 40 ve 60 lira.

GASTRONOMİ

Avokadolu karides salatası, kağıtta levrek fileto, rokalı cevizli lor ezmesi ve yoğurtlu naneli serinletici meyve salatası yapılacak “Denizci Sofrası” atölyesi Kitchen Creates Atölyesi’nde. Saat 19.00’daki etkinliğin biletleri 140 lira.

ETKİNLİK

Farklı kültürlerden, kimliklerden ve müzikal türlerden gelen İstanbullu, Amerikalı ve Suriyeli 10 müzisyen, İstanbul Bilgi Üniversitesi ev sahipliğindeki OneBeat İstanbul’da buluşuyor. Atölye çalışmaları, konserler ve sokak performanslarının olacağı etkinlikte, müzisyenlerin ortaya koyacağı yeni eserler de cuma günü saat 20.30’daki konserde izleyiciye sunulacak. Etkinlik ücretsiz.